Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariaty z nas

Nasza halloweenowa historia - HALLOWEEN !!!

Polecane posty

Gość wariaty z nas

dzisiaj świętowaliśmy halloween i jestem mile zaskoczony :) plan zakładał pszestraszenie osób na naszym osiedlu a było to tak przebraliśmy się w kostiumy i założyliśmy maski ala jason z piątek 13 do tego pochlapaliśmy się farbą i lataliśmy po pobliskiej okolicy niestety było nudno bo spotkaliśmy jedną dziewczynę znała nas więc wyskoczyliśmy nagle na widok i uciekła:D potem był facet wracał z zakupów a ja postanowiłem licząc sie z konsekwencjami wystraszyć go :D facet według mnie 1.90 cm zbudowany powinien raczej stawić mi czoła a ten zwiał aż się dymiło i dotego się darł że zadzwoni po gliny ale nas tam już nie było nie wiem czy przyjechali to sprawdzić ale domyślam sie czemu tak zareagował miałem w ręce beysboll więc wzioł mnie pewnie za kibola:D nie warto bawić sie w halloween w polsce ale śmiechy były:D

Gość żenada i tępota
w polsce nie ma takiego swieta jak halloween debilu, jest za to swieto zmarlych a jak wolisz halloween to spierdalaj do ameryki

Gość wariaty z nas
żenada i tępota - sam jesteś k***a debil wiesz :p co mnie obchodzi że jest w Ameryce ? chciałem się pobawić z kumplem i tyle polataliśmy śmiechy były nieziemskie i nie muszę jechać do USA :) to jednak prawda w polsce halloween to mit i ludzie niekumaci:( jesteśmy w unii a unia to jedność więc dlaczego europa i USA bawią się w najlepsze a my nie:(

Gość żenada i tępota
taaa jednym slowem przejmij wszystkie debilne zwyczaje np konkurs żarcia: zbierz kumpli i na czas zajadajcie sie kostkami masla, kto w danym czasie zje najwiecej ten wygrywa.....przeciez podoba ci sie papugowanie nie?

Gość
USA to raczej nie jest w Unii kochanie :)

Gość wariaty z nas
wolę pogańsko-celtycie halloween niż jakieś słowiańskie dziady :p dlaczego ??? np dlatego bo nie jestem pochodzenia słowiańsiego tylko germańskiego i nikt nie będzie mi narzucał tego w co mam wierzyć co mam robić co mam jeść i co mam świętować:p

jezu macie problemy ...chłopak chciał się trochę pobawić a okazało się że Polacy się bawić nie potrafią ...jestem zawiedziona....ja z kumpelą jakbyśmy wpadły na takich dwóch to byśmy się spytały czy mają jeszcze trochę tej farby :)

Gość wariaty z nas
neurosa1 - czy tam jest napisane usa w europie czy europa i usa ? :D

Gość
tak to dziwnie napisałeś... :o co do samego halloween - chyba jesteś jeszcze bardzo młody, co najwyżej student, w pewnym wieku przebieranie się za potworka przestaje cieszyć i ja już chyba ten wiek osiągnęłam :p

Gość znudzony co wyjedzie
też lubię klimat zachodu ;) niedługo wyjadę do anglii i będę szczęśliwy:)

Gość
no to szacuneczek, Anglia... no nie mogę, super! ale zajebiście,naprawdę kopara mi opadła tak mi tą Anglią zaimponowałeś :D Anglia to jest COŚ, nie taka tam nudna Polska, nie?

Gość żenada i tępota
obys tylko zachodu ze wschodem nie pomylil

Gość wariaty z nas
kończę ostatni rok liceum ogólniak :p tiiiaaaa też chyba pojadę gdzieś w moje strony rodzinne:classic_cool:

Ja mam szkołę a nie jak wy licea albo zawodówki więc możecie mi skoczyć nie przejmuję się takimi ludzmi co siedząna necie 24h i nigdzie nie wyjadą:)

Gość żenada i tępota
znudzony co wyjedzie >> nie irytuj sie - skonczenie podstawowki to w polsce obowiazek wiec niczym nie imponujesz :o

Gość
dodam, że niektórzy piszą z zagranicy :p

nie irytuję się :) skończyłem już studia :) ha ha za granicą tylko gdzie:o co wy wiecie lamusy bez szkół:classic_cool:

Gość żenada i tępota
i co taki inteligencik robi na babskim do tego polskim forum hę??

Gość wariaty z nas
ludzie piszcie na temat:( a tak do was mam rodzinę babcię niemczech i ciocię w uk mogłem tam być od urodzenia ale w polsce nie jest mi zle byłem w tej twojej angli przejazdem i mi się nie podoba :p wolę niemcy ew Irlandię ;)

nudzę się i śmieję z niektórych ograniczonych :D pracę w Anglii już mam wystarczy parę spraw załatwić i jestem angol pa leszcze

Gość żenada i tępota
pa i powodzenia na zmywaku

Gość nnie wiwk
ale czaad$

zmywaku ? to praca dla was :D ja będe na stanowisku kierowniczym:classic_cool: ma się układy:) nie odpisuje już bo trzeba popisać z dziewczyną z anglii:p

Gość żenada i tępota
taaaaa twoj wyimaginowany swiat jest wzruszajacy. ale pamietaj dobrze jest miec marzenia. a jak juz ci sie znudzi zmywac brudy po anglach to zapraszam do mnie do firmy, zatrudnie cie i nawet awansuje na zmywacza podlog

Gość nnie wiwk
debilu żtoi

Gość wariaty z nas
A ja nie muszę pracować bo się uczę a na wakacje jak jadę do niemiec mam miłą odskocznię od szkoły.nie rozumiem o po co ta kłótnia :o chce ma dziewczynę angielkę bo tak to zrozumiałem to niech jedzie:o może kiedyś odwiedzę cię znudzony co wyjedzie w tej twojej aungliiiii:D

Gość genialny julek
Ja pewnie bym ci nakopał,jak byś tak do mnie podleciał w tym przebraniu:D

piękne święto. ile możliwosci i inspiracji artystycznych związanych z tym świętem. należy skończyc z tym przeżytkiem jakim jest chodzenie po cmentarzach i zapalanie zniczy. to dla ciemnogrodu , zabobony i gusła. należy iśc z duchem czasu i się bawic. i o śmierci nie myślec. a o tym jak dynie na naszą głowe wsadzic.

Gość a mój wujek
przed śmiercią powiedział: 1 listopada nie palcie na moim grobie zniczy, ale kupcie flaszkę i ją wypijcie:p