Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszkieterkaa

Czy uwazasz sie za dobrego czlowieka?

Polecane posty

Gość Muszkieterkaa

Jak postrzegasz sam siebie? Czy nie wydaje ci sie ze inni odbieraja cie takim jakim jestes naprawde

Gość Vincent*
ludzie beda mnie odbierac na podstawie tego co im podam tak jak ja bede tego chcial.. raz bede uczciwy drugim razem kanalia raz wesolek albo smutas ... widzisz jak to dziala ? tak! uwazam sie za dobrego czlowieka i takim mnie postrzegaja a szkoda bo czasem to nie jest zbyt wygodne

a ja wygralem->glupoty piszesz, pewnie ze dobry z Ciebie czlowiek to widac a Ty na siebie tylko jedziesz, zupelnie niepotrzebnie

ktos kto ma dobre serce, jest madry a po Tobie to widac i nie pytaj skad to wiem, jak juz Ci wczesniej kiedys pisalam wyczuwam dobrych ludzi i nie sprzeczaj sie:)

Gość Vincent*
to czlowiek ktory co ranka moze spojrzec z usmiechem w lustro

Gość Vincent*
Eeej powiedzialem w lustro a nie w monitor ;)

Gość
Uważam się za niezbyt dobrego człowieka, aczkolwiek staram się być lepsza z różnym skutkiem. Ludzie odbierają mnie jako jędzę i się nie mylą.

no to trzeba wyczyścić receptory bo tym razem zawiodły 🖐️ no chyba, że bardzo obniżymy "kryteria" i raczej nie \"to widac\" tylko \"to wyczytać\" ale jedynie według własnej interpretacji czyichś literek