Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia35

Nagość w domu - wypowiedźcie się - co sądzicie - jakie są granice

Polecane posty

Gość Kasia35

nie ma granic, nagie cialo jest piekne naturalne i nie ma w tym nic zlego, za duzo wstydu wobec nagosci jest

Gość
nie chciałabym żeby moi rodzice paradowali przy mnie nago, ja również nie rozbiorę się przy dziecku... swoją nagość pozostawiam dla męża na wyłączność :)

Gość
To normalne że partner widzi cię nago, co w tym niezwykłego :) ale są osoby, które uważają, że powinno się oswajać dzieci z widokiem nagiego ciała - ja do nich nie należę.

a ja nie mam nic przecikow, w koncu tak nas Bog stworzyl a to ze tak dziwnie reagujemy na to to tylko kwestia przyzwyczajenia;)

Gość piekna naguska
ja nie paraduje gola ale mama moze mi wejsc do lazienki jak cos chce np.jakis kosmetyk.ciocia czy kuzynka tez nawet babcia.

--> neurosa1 Oglądałem kiedys taki film francuski .. wiem jestem nienormalny.. Lat temu ile to było nie pomnę. Dziecko lat 6 zabiło się bo zobaczyło nagiego mężczyznę. Jak do tego doszło. Już probuję tłumaczyć. Dzieciak bawił sie na tarasie bloku. Gość z mieszkania obok wszedł do łazienki gdzie drzwi się zatrzaskiwały.(myślę że większości nie trzeba tłumaczyć). Wiedział że jest sam. Wyszedł przez okno w łazience na zewnątrz,(większości by nie przyszło do głowy że się stanie co sie stało) .. chłopak siedział na barierce.. zobaczył gołego faceta.. ponieważ wcześniej nie widział, spadł ze strachu..

nagosc nie powinna byc tematem tabu, traktuje sie ja jako cos hanbiacego,wstydliwego niepotrzebnie

Gość piekna naguska
niemcy swobodnie traktuja nagosc.bylam nieraz w niemieckiej lazni.tak samo holendrzy dunczycy czy szwedzi.brytyjczycy i irlandczycy sa bardziej pruderyjni.

Gość Kasia35
moj chlopak nie ma o moich owlosionych posiadlach i drazach wystajacych spomiedzy posladkow. Boje sie jego reakcji. Co robic?!