Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_argarita

w poszukiwaniu podkładu który wreszcie nie ucieknie macie taki???

Polecane posty

Gość m_argarita

Hej dziewczyny czy możecie mi pomóc w kwesti doboru dobrego podkładu/fluidu? Szukam matującego fluidu po którym buzia sie nie "klei" jest matowa nie zaczyna sie byłyszeć po krótkim czasie. Mam cere mieszaną z błyszcząca strefa T i jakiego podkładu bym nie używała to albo on spływa albo buzia jest nie przyjemnie lepiaca albo ne ukrywa moich drobnych niedoskonałości:) Pomóżcie mi prosze!!!! aha i pamietajcie ze podkłady z kosmicznymi cenami są nie mile widziane :)

Gość xasikx
Nivea Visage YOUNG Beautiful skin :)

Gość xasikx
Jest to lekki podklad, ale dobry:) Czytac tu wszyscy umieja :)

Obecnie używam Lirene matująco-wygładzający, beżowy. Też mam błyszczącą cerę i jestem z niego zadowolona. Plusy: Dość długo skóra się nie błyszczy ma wyrównany koloryt pokrywa drobne niedoskonałości Minusy: czasami nie chce się dobrze zozetrzeć w okolicach brwi trzeba nim dobrze wstrząsnąć, bo inaczej jest za gęsty gdy rozprowadzam go palcami, muszę je potem dobrze umyć, bo ciężko schodzi(co daje plus na buzi-dobrze się trzyma:D) Co do Nivea Visage, miałam go i osobiście nie polecam. Po użyciu Lirene od razu zobaczyłam różnicę- prawie w ogóle nie tuszował niedoskonałości:o

Gość jdkjhsldkjsdhsdkjdhs
avon perfect wear. Mialam wszystkie wymienione, po wszystkich sie swiecilam po godzinie. Ten jest mocno kryjacy, tworzy lekka gume po zaschnieciu, ale jest niewidoczny! POLECAM chociaz poza tym produktem avonu nie znosze

Gość polecam szczegolnie
maybelline wonderfull finish :) ma konsystencje podkladu ale po nalozeniu przybiera matowa postac, tak jakbys juz nalozyla puder w kamieniu :) Nie klei sie, pozostaje na twarzy, wyglada sie naturalnie i zakrywa niedoskonalosci :)dodatkowo cena tez nie jest wygorowana.

Gość m_argarita
dzieki bardzo dziewczyny spróbuje waszych propozycji:):) pozdraiwiam was:):)