Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa*

Czy to jednak mozliwe????????

Polecane posty

Gość Szczesliwa*

Balam sie ze bede w ciazy...czekalam niecierpliwie na okres dostala ale 5 dni za szybko 1 dzien byl nawet mocny 2 i 3 taki skapy Treaz leci 3 dzien i jest skapy.W zwiazkuz tym mam pytano.Czy mozliwe zebym byla jednak w ciazy;/?? Strasznie powiekszyl mi sie brzuch.Nie wiem czy to od "sadelka" czy moze cos tam rosie bo jestesm szczupla osoba i to bardzo...

Gość Szczesliwa*
prawie miesiac

Gość malenka 16
po takim czasie wogole brzucha sie nie ma:PP takze nie ma sie raczej czym przejmowac:)) dla pewnosci zrob test moze cio?:P:D

Gość Szczesliwa*
testu nie zronie teraz...moze pozniej jak wystapia jakies objawy albo dopiero za miesiac;/ ale wszystko sie moze zdarzyc

Gość jola87
okres może ustać nawet po 3 miesiącach także lepiej zrób test

Gość Szczesliwa*
hmm wstrzymam sioe jeszcze do grudnia:(

Gość kfiotuszek_
oo ja mam prawie tak samo- tylko ze w1 i 2 dzien mialam normalny okres, a 3 i 4 prawie go wcale nie bylo... i badz tu czlowieku madry..

Gość kfiotuszek_
czy ktoras z was tez tak miala? i okazalo sie ze jest w ciazy? (chociaz u mnie temp. spadla...wiec raczej to chyba nie ciaza...)

Gość okres w czasie ciąży
może występować nawet i do 6miesiąca.......moja teściowa ma to za sobą :P:P:P Tylko że to właśnie nie jest taki normalny okres jak zawsze, trwa krócj,jest mniej obfity itp, także radziłabym zrobić teścik. Tak dla pewności,bo oczywiście to że okres nam się spóźnia lub przychodzi za wcześnie mogło byc spowodowane innymi czynnikami.

Gość kfiotuszek_
:)

spokojnie,nie jestes w ciazy:)przynajmniej nie masz takich objawow ktore by na to wskazywaly.brzuch praktycznie zawsze sie powieksza podczas okresu,a za wczesnie dostalas pewnie przez jakies inne czynniki,tak jak juz pisala moja przedmowczyni.co do kobiet ktore krwawily w czasie ciazy,to doslownie sa krwawienia,a nie okres:Dtakze spokojnie-to nie ciaza.

Gość kfiotuszek_
mi brzuch sie nie powiekszyl..tylko ten okres taki dziwny mialam :O

Gość okres w czasie ciąży
także pisze,dla pewności test. bo inaczej nerwica was zje :P naprawde nie wmawiajcie sobie odrazu że to ciąża itp, na spokoju test zrobić i wtedy się okaże. naprawde jest wiele innych czynników które wpływają na nasz @

Gość kfiotuszek_
aa tam mi nerwica nie grozi :P ;) dzieki za wasze odpowiedzi :)