Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zZAWZIĘTAa

ostre ćwiczenia i duże wyżeczenia - START 01.11.

Polecane posty

Gość zZAWZIĘTAa

na początku witam wszystkich, którzy walcczą ze zbędnymi kilogramami!!!!! trzymam za was kciuki!!! od dziś mam zamiar przejść na rygoystyczną dietę 500kcal i zacząć dużo ćwiczyć(3h dziennie). wiem, że napewno znajdę się osoby, które zdecydowanie będą przeciwne takiem ochudzaniu ale zmusza mnie do tego kilka czynników. Po prostu muszę zgubić dużo kilogramów w krótkim czasie, a wiem, że jest to możliwe. Moja koleżanka schudła na tej diecie 20 kg w 2 miesiące!! niemożliwe?? sama bym w to nieuwierzyła ale widziałam ją przed, w trakcie no i widziałam efekty! to nie jest łatwe ale wynik jest zdumiewający!!!!!!!! mam nadzieję, że ktoś się przyłączy do mnie :) jak wiadomo w grupie raźniej :)

Gość ok ale jak mozesz
a mozesz podac co w ramach 500 kcal mozna zjesc w ciagu dnia ,jakis jadlospisik,warianty sniadan obiadow i kolacji ,dzieki

Gość aleeeeeeeeeee
ćwiczyć chcesz w domu czy na siłowni?

Gość aleeeeeeeeeee
z tymi kaloriami to przesada , szkoda włosów i paznokci

Gość zZAWZIĘTAa
ćwiczę w domu na orbitreku i rowerku stacjanarym,

Gość zZAWZIĘTAa
a na włosy i paznokcie można przecież dodatkowo wziąść tabletkę np ze skrzupu polnego w trakcie posiłku

Gość zZAWZIĘTAa
firank_a napewno do was zajrzę:)

Gość napisownia
raczej sie nie uda! Bo trzeba sie mieć duże wyRZeczenia!

Gość zZAWZIĘTAa
wyżeczeniem się akurat nie martwię

Gość naplemente
wlasnie. ja na diecie 500 kalorii wytrzymalam 3 tygodnie, schudlam 6 kilo !!! a po miesiacy mialam te 5 z powrotem

Gość zZAWZIĘTAa
naplemente właśnie schudnąć to poława sukcesu jeszcze trzeba utrzymać wagę

a mi jak na razie na podobnej diecie idzie świetnie :-) zapraszam do odwiedzenia naszego topiku \"KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi sdietami\" :-) pozdrawiam i wytrwałości życzę!!

Gość napisownia
zZAWZIĘTAa faktycznie zawzięta jestes! Nie iwdzisz, ze nie znasz jezyka polskiego? wyRZeczenia sie pisze.

Gość zZAWZIĘTAa
być może i zawzięta ale nie uszczypliwa jak ty, mi to nie przeszkadza a ty robisz wielki HALLO!

Gość do zzawzięta
A ja trzymam za Ciebiekciuki i uwazam że uda Ci się . ja też jestem na podobnej dietce :D

Gość Lisia
Ja byłam kiedyś na diecie 500kcal. Schudłam 6kg ale byłam bardzo słaba, raz prawie zemdlałam, a chociaż od zakończenia diety minęło już pół roku, do tej pory czasami kręci mi się w głowie, nic nie widzę przez jakieś 2 minuty, albo dostaję gigantycznej trzęsawki, jojo jednak nie było. Dlatego mogę powiedzieć tak-schudnąć, to schudniecie, ale organizm będzie mocno wyniszczony, i ciężko będzie wracał do normy-ja sama nie wiem, kiedy skończą mi się te jazdy

Gość khfizu
a ja byłam na 400-800 kcal przez 2 m-ce. schudłam 15 kg. cwiczyłam niewiele. wyglad skóry i paznokci bardzo mi sie poprawil. nie wiem od czego to zalezy. moze dlatego, ze organizm sie oczyscil. bo pilam duzo wody i jadlam zdrowe rzeczy... wcale nie bylam slaba itp. wlosy tez nie wypadaly.

Lisia nie każdy orgaizm tak reaguje na rygorystyczną dietę i uważam, że to normalne, że należy się obserwować i reagować na niepokojące objawy.

Gość ryntyntyntyn
hej, a z jakiej wagi ta twoja kolezanka startowala i przy jakim wzroscie?500 kcal nie jest wcale zla dieta:)

Gość zZAWZIĘTAa
dzięki za otuchę myślałam że już nikt nie powie nic pozytywnego i dalej będą się czepiać błędów ortograficznych :( moja koleżanka startowała z 79 no i schudła do 59 i wygląda super! a ma około 178cm

Gość jasmi
zawzieta, a ta twoja kolezanka nie przytyla??? ja bywalam na takich dietach i niestety waga wracala z nawiazka:( tez zaczynam dzis diete ale mniej rygorystyczna niz twoja bo takie konczyly sie zle. po takich dietach nie potrafie powstrzymac sie i ciagle jem. ale wierze ze ci sie uda!! trzymam kciuki:)

Gość SUN FRUIT
ja sie przylaczam. jesli chodzi o jojo to po kazdej diecie jet, czy to 500kcal, czy 1000, czy 2000 jezeli bedziesz prowadzila po odchudzaniu nawyki te co wczesniej. jesli chodzi natomiast o wypadanie wlosow, pogorszenie kondycji skory, itp. to wrecz przeciwniue-wtedy organizm sie oczyszcza. wiec od jutra jade tak: rano:owoce obiad:chude mieso+warzywa kolacja o 16: jogurt naturalny 2 litry wody, 3 herbatki codzienjnie typu czerwona, zielona, etc. sport: 30 minut biegania, 50 brzuszkow+ dodatkowe z przyjaciolmi typu: siatkowka, rowerek

Gość ojunia
do sun fruit - no tak, jak sie duzo je po diecie to sie przytyje i tak. tylko jest taka sprawa.. mianowicie, jesli stosujesz rygorystyczna diete (powiedzmy ok 500 - 700 kcal) twoj organizm jest pozbawiony energii, brak mu wielu witamin, wiec po takiej diecie ogarnia nas wilczy glod i dlatego rzucamy sie na jedzenie. i dlatego efekt jojo sie pojawia. ale niektorzy umieja nad tym zapanowac...

Gość SUN FRUIT
Ojunia--------------- to wyglada tak: jezeli np teraz ja, mam zamiar stosowac diete 8 tygodni, ktora jest rygorystyczna to moj zoladek w takim stopniu sie do tego czasu zmniejszy, ze ja bede mogla jesc 1/4 tego co jem teraz, a nawet to bedzie strasznie duzo. najgorszy jest pierwszy tydzien, no dtugi moze tez ale pozniej pojdzie i po sprawie. wierze w siebie, wierze w Ciebie, i w Ciebie, i w Ciebie, wierze w Nas!!!! i wiem, ze nam sie uda :-) zamierzam osiagnac cel,ktory sobie jasno postawilam jako marzenie obecnie. 20 kg w 8 tygodni, czyli wychodzi 2,5kg na tydzien, w najlepszym wypadku 3kg na tydzien, mianowicie 3x8=24, gdyby tak bylo, to ja bym byla w siodmym niebie, ale do tej pory to ja sobie tylko gadalam. od jutra dzialam, chce dowiesc przed soba i przed dziwczynkami z forum, ze jednak da sie:-)

Gość dsrra
500cal i 3x cwiczenia....ty nie wiesz o czym mowisz....chcesz sie chyba zabic właną bronią.... wystarczyłoby ci 1000cal i 2-3x cwiczenia ale nie 500 co zamierzasz jesc bułke dziennie ? wiesz ile cal ma kawa capucino---80! wypijesz ich 6 i juz po twoich kalowiach bedzisz sie za słabo czuc zeby miec siłe na cwiczenia za kilka mies beda ci wychodzic włosy łamac sie paznokcie i cera bedzie szara jak paiier, nie wierzysz...spróbuj wspólczuje ci

Gość ojunia
sun fruit - twoje plany moga sie udac. moja kolezanka schudla 20 kg w 2 miesiace. zyla powietrzem... tylko ze teraz musi sie ostro pilnowac. nie je bialej maki, cukru. najwiecej warzyw, pieczywa chrupkiego, czasem owoce. aby teraz nie przytyc je mniej niz ludzie stosujacy diety odchudzajace.. wiec moze lepiej wolniej chudnac...

Gość naplemente
A mój organizm nie toleruje intensywnych ćwiczeń przy diecie, bo wzmaga się tylko apetyt! Jak robię krótką dietę, to raczej bez ćwiczeń i jest skuteczna. Na szczęście nie mam nadwagi, a dbam tylko o szczupłą sylwetkę.Pilnuję ,żeby dostarczać mu witaminy i minerały, oczywiście z pokarmów, nie z fiolek.

Gość -syndrom
jeśli pozwolicie, to ja także się przyłączę. nie wiem czy uda mi się wytrwać na 500-700 kal, ale będę walczyć na mż. jeszcze muszę wyeliminować słodycze (niestety uwielbiam je). do tego fitness 3 razy w tygodniu, basen i siłownia po razie. damy radę?