czarownica sekutnica 0 Napisano Listopad 1, 2007 czy są osoby które (podobnie jak ja) ćwiczące .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica sekutnica 0 Napisano Listopad 1, 2007 robię małe rozeznanie;) w śród forumowiczów/czek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica sekutnica 0 Napisano Listopad 1, 2007 ech chyba pójdę na jakieś konkretne forum :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica sekutnica 0 Napisano Listopad 2, 2007 no tak o kant dupy rozbić...takie forum...wszyscy mądrzy dopóki co do czego nie przyjdzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybkie pytankooooo Napisano Listopad 2, 2007 a co trenujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica sekutnica 0 Napisano Listopad 2, 2007 można powiedzieć aikido(combataikido- 3 sztuki na raz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAFDZIOL Napisano Grudzień 17, 2007 A JA CAPOEIRE 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mhm... o Napisano Grudzień 20, 2007 A ja trenowalam karate ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vile 0 Napisano Marzec 22, 2008 hej ja tez trenuje tylko ze Pszczynska sztuke walki a dodatkowo capoeire to juz bedzie jakies 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cati82 Napisano Luty 1, 2009 Dziewczyny chce zapisac sie na kurs sztuki walki, ale niewiem co wybrac.. Co jest najlepsze dla nas kobiet? karate, judo czy co? Tak zeby moc sie obranic w razie napadu, i zeby te cwiczenia nie byly zbyt agresywne. Prosze poleccie cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 1, 2009 Trenoalam, ale kontucja mi przeszkadza. Glownie karate shotokan. Obecnie zarzucilam, chyba, ze lucznictwo tez liczysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 1, 2009 Matko :o KONTUZJA :D TRENOWAŁAM :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Luty 1, 2009 Ja trenuję kung fu :) Od września. 30.01. mieliśmy pierwsze egzaminy (zdałam), a 31.01. zawody szkolne. Mój team zajął pierwsze miejsce w naszej kat.wiekowej. Wróciłam do domu ze złotym medalem ze swoich pierwszych w życiu zawodów :D Ale jest to dość ostry sport. Twarda sztuka walki. Jak ktoś chce samoobronę to polecam Krav Mag, czy jak to się tam pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tośka 0 Napisano Luty 8, 2009 taekwondo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaakaszaa18 Napisano Luty 9, 2009 kochane... ja chcialam sie zapisac na sztuke walki, ale sie boje:) wiem moze jestem glupia, ale niegdy nie bylam i mam wyobrazenie ze mnie ktos tam zbije a ja nie bede umiala sie oboronic. jak to jest jak sie idzie pierwszy raz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Luty 10, 2009 Oj dziewczyno, przecież nikt ci nie bedzie kazal z marszu walczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hannaah Napisano Luty 14, 2009 ja trenuję karate kyokushin od 5 lat i dalej boję się przed walkami.. ;) (mam 5 kyu). Są jeszcze jakieś masochistki trenujące kyuokushinkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Luty 15, 2009 A ja bardzo lubię walki :) Koleżanki z grupy stwierdziły, że nie chcą ze mną walczyć, bo się mnie boją :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach