Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorosły facet lat 20 coś

Wolę nastolatki, bo kobiety w moim wieku miały za dużo facetów w łóżku

Polecane posty

Smutna prawda, ze dorosłe kobiety, pod 20-stce miały już przynajmniej kilku partnerów albo więcej, znają już smak przygodnego seksu i szybko idą do łóżka z facetem. Nie mają w sobie nic z niewinności, powściągliwości, czystości, cnotliwości i dobrego prowadzenia się. Jeśli się chce poznać towarzyszkę życia to wśród młodych dziewczyn, bo takie jeszcze nie zdążyły nagrzeszyć i są czyste i dziewicze, bądź z niezbiet grzesznym doświadczeniem (np. 1 facet w łóżku, z miłości). Zdobyć taką i być z nią do końca - to jest coś. A nie szukać wśród nieczystych, skalanych, zdemoralizowanych, zbrukanych, negatywnie doświadczonych, które już zdążyły nagrzeszyć. Wolna kobieta po 20-stce zaczyna chrzanić zasady i zaczyna stawiać seks ponad dobre prowadzenie się. Dlatego najlepsze są kobiety, które faceta swojego życia poznają w młodym wieku, bo wolna dorosła kobieta po 20-stce zaczyna się psuć moralnie i puszczać, zaczyna uprawiać przygodny seks, partnerów mieć więcej i więcej, a przez to jej wartośc spada. A ja nie chcę być dla kobiety swojego życia kolejnym kolejnym i jednym z wielu. Chcę się czuć wyjątkowo, z wyjątkową kobietą, cnotliwą, moralną, porządną i z szacunkiem do siebie

Uogólniasz i tyle. Nie każda 20 ( i ponad ) latka ma wielu partnerów i jest zepsuta moralnie. Tak samo jak nie każda nastolatka jest czysta i niewinna. Poczytaj sobie to forum. Teraz 16 latki mają dzieci.

Gość znajaca swoja wartosc
ja mam 18 latek,nie bede skromna ale powiem ze jestem ladna inteligentna, w zyciu stawiam sobie cele i daze zeby je zrealizowac,usmiech nie znika z mojej twarzy, bo jestem niepoprawna optymistka ale twarda stapajaca na ziemi,fajnie nie?;)powodzenie mam bardzo duze ale szanuje siebie i moje cialo dlatego czekam na kogos kogo naprawde pokocham;)i z facetem korego KOCHAM chcem isc do lozka..bo z innymi po co/?seks jest dopelnieniem milosci..wiec szukaj dalej i cierpliwie zycze szczescia;)

Kobiecie, która w wieku ponad 20 lat jest singlem ciężko po prostu wytrzymać w celibacie i abstynencji. Więc singielstwo psuje taką kobietę moralnie, bo doprowadza ją do przygodnego seksu

Gość lepiej byc nie moze
a ja mam troszke ponad 24 lata i w sumie 3 chłopaków, w tym jeden partner seksualny....

Kobiecie, która w wieku ponad 20 lat jest singlem ciężko wytrzymać w celibacie i abstynencji. Więć pcha ją do przygód, liczba partnerów rośnie, a jej wartość spada. Singielstwo w tym wieku psuje ją moralnie. Najporządniejsze fajne dziewczyny są takie, bo po prostu stosunkowo wcześnie poznały swojego faceta życią i nie zdążyły po prostu nagrzeszyć i zepsuć się moralnie

\\\"dorosły\\\"; mylisz się dziewczyna duuuuzo po 20 potrafi \\\"wytrzymac w celibacie\\\" jesli tylko chce uogolniasz ;)

Gość a oto streszczenia
no ale jak będziesz weryfikował "dziewiczość" kandydatek? ;)

bywa,że te małoletnie mialy więcej partnerów, niż te po 20tce. zresztą , która Ci powie ilu miala????

Smutna prawda to jest taka że w ogóle tacy kolesie jak Ty chodzą po świecie. Nie dość że walisz same szowinistyczne i głupie teksty, to jeszcze pewnie sam bzykasz na lewo i prawo, ale od dziewczyny dziewictwa wymagasz. Mentalność Kalego.

Nie bzykam na prawo i lewo, prowadzę się dobrze i tego samego wymagam od kobiet, więc szowinistą nie jestem, jestem za partnerskimi związkami i tak dalej

Gość ja mam 22 lata i nie miałam
w łóżku żadnego faceta. Bo porządnego niestety trudno znaleźć. Każdy patrzy tylko na wygląd, myśli o seksie itd. A jak się już pozna jakiegoś fajnego, to najpierw jest zakochany, a potem nagle mu się odechciewa:O Poza ty ktoś, kto miał już kilka kobiet przede mną, nie za bardzo mnie interesuje... Ale ja chyba już w ogóle nie będę sypiać z nikim🖐️

Gość nie da sie ukryc
ze najlepsza kandydatka to Najswietsza Panienka, ale juz jest cymbale zajeta, i zreszto takiego nudziarza to pewno by osrac nie chciala

Nie będę w tym momencie udzielał takich informacji, nie o mnie ten temat. Ale jak nawet bym był. to co? To jakieś przestępstwo być prawiczkiem?

Gość a ja mam 22 lata i nie miałam
nie przestępstwo ja bym mogła iść do łózka tylko z prawiczkiem. I jeszcze by musiał być dobrym człowiekiem, mieć świetny charakter, być ciekawy i musiałaby go kochać. A takich facetów nie ma:classic_cool:🖐️

A pedofilem nie jestem, po prostu wolę dziewczyny przed 20-stką, bo jeszcze nie zdążyły nagrzeszyć i zbeszcześcić się

Nie, skądże znowu, tylko że prawda jest chyba taka, że nim nie jesteś, więc daruj sobie gadanie o tym że się porządnie prowadzisz. Skoro wymagasz czystości od kobiety, to zacznij od siebie. Takich hipokrytów jak Ty to na pęczki. Więc skoro jesteś prawiczkiem, to powodzenia w szukaniu żony - polecam jakiś klasztor, a jak nie to odwal się od reszty NORMALNYCH kobiet. Tyle.

Nie szukam koniecznie dziewicy, ale kobiety, która miała tak gdzieś do 2, 3 partnerów (z 4 byłby problem do zaakceptowania) i nie miała nigdy przygodnego seksu, kochała się z tylko z miłości w związku. Czyli nie puszczała się. Czyli właśnie chodzi mi o normalną kobietę, która jeszcze nie zdążyła się po prostu puścić (nie uprawiać seks kochajac się z miłości, tylko właśnie puścić się )

Kobieta, która uprawia seks inny niż z miłości w związku puszcza się. Każdy to wie

Gość buka
Może najpierw nauczysz się poprawnie konstruować zdania, a potem będziesz się wypowiadał na forum?

Może mistrzem mowy polskiej nie jestem, ale nie sądzę, żebym miał niższy poziom pisiania, niż przeciętna średnia tego forum

Po prostu stwierdzam fakt, że ciężko o kobietę, która jednocześnie jest atrakcyjna, a z drugiej strony cnotliwa, moralna, powściagliwa, wzorowo prowadząca się, bardzo porządna, ułożona

oj ja znam TROSZKE TAKICH jakie cie interesuja w przedziale wiekowym powyzej 20 do 30 (i moze jeszcze wiecej) no ael najwidoczniej zle sie rozgladasz lub szukasz w nieodpowiedinich m.