Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorosły facet lat 20 coś

Wolę nastolatki, bo kobiety w moim wieku miały za dużo facetów w łóżku

Polecane posty

Gość iii...
dorosly facet ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele jest dziewczyn po 20 szanujacych sie , swoje cialo i ja jestem tego przykladem . mam 28 lat, bardzo duze powodzenie ale do lozka pojde z tym jedynym . Tu chodzi o osobowsc jesli ktos jest rozstrzepany, bez zahamowan jakichkolwiek to pojdzie na seks przygodny nie zaleznie od wieku .

Ja mam 17 lat i 2 partnerow seksualnych .. Z jedym stracilam dziewictwo i kilka razy potem spalismy ze soba a z drugim ... bylam z nim prawie 2 lata.jakies 2 tygodnie temu zerwalam I zaluje ze wogole z nim spalam bo nie dal mi niczego:O Brzydze sie na sama mysl kiedy o nim pomysle :O Ja np wole starszych facetow, oczywiscie w granicach edobrego smaku, tak do 25 lat, oni przynajminiej wiedza czego chca i wiedza jak dogodzic kobiecie

2 partnerów na 17 lat to dość sporo :(

Gość upupupupupupupupupupupup

\'dorosly facet lat 20 cos\' - po pierwsze, klamiesz juz od nicka, bo nie brzmisz jak czlowiek dorosly. po drugie, musisz miec niezle spaczone poczucie wartosci, ze boisz sie kobiety z wiekszym doswiadczeniem - moze kilka lekcji zaspakajania kobiety w lozku wyleczylyby Cie z kompleksow. Chociaz z takim podejsciem, jakie prezentujesz, pewnie nalezysz do tych facetow, ktorzy uwazaja, ze kobiecy orgazm to wymysl i kobieta idzie do lozka tylko wtedy, jak ktos tego od niej chce,a nie dla wlasnego zaspokojenia. Twoe wymagania co do kobiety napawaja mnie obrzydzeniem - \'dobrze ulozona, powsciagliwa, moralna\'. Czyli chcesz milczacej,spokojnej kobiety bez pasji, ktora bedzie na tyle dobrze wychowana, ze nie odpyskuje, kiedy ja bedziesz bil po twarzy, a nie rozwiedzie sie z toba, bo moralnosc mowi, ze nalezy bez wzgeldu na wszystko byc ze swoim malzonkiem. Itd itd itd. zycze powodzenia, szukaj wsrod dziesieciolatek, bo starsze dziewczyny sa juz na tyle swiadome wlasnej wartosci i odrebnosci, ze z takim dupkiem jak ty nie beda chcialy nawet rozmawiac.

Nie boje sie porownania, tylko po prostu kobieta, ktora miala wielu partnerow oraz przygody kojarzy mi sie z dziwka i szmata, dla mnie jest nieporzadna. moralna, dobrze ulozona - chodzi o moralne, powsciagliwe podejscie do seksu. ma byc porzadna. ma lubic seks ale po prostu nie puszczac sie. uwazam, ze facet powinien zapewniac kobiecie orgazmy, ale kobieta ma sie szanowac. lubie kobiety atrakcyjne, zabawne, inteligetne, rozrywkowe, z pasjami, ale porzadna i cnotliwe, co sie dobrze prowadza

Gość sarkastyczna widac ze masz
cos na sumieniu co sie tak wpieniasz

Gość niestety......
ja to rozumiem chcesz kogos takiego jak ja np 36 lat a tylko dwoch facetow... 1 to pierwsza milos 2 to maz ... niestety to juz przeszlosc one sie kurwia bez zasad ... a jak nie to tak naklamia i omuca ze sam juz nie wiesz !! !! co prawda a co falsz ... umia ukrywac kurestwo.... a ucza ich swoje matki/.... mam nadzieje ze moj syn trafi na porzadna kobiete a nie na suke,,,,

Gość alicesss
ja mam 18 lat .. jednego partnera seksualnego ...... w związku 2-letnim .. kochalismy sie po ok 10miesiacach bycia razem .. byl starszy o 7 lat ...... mialam nadzieję ... ze to coś dla niego znaczyło .. lecz niestety .. ;( nie jestesmy ze sobą juz ok miesiac .. przez ostatni czas.. wlasciwie to dlugi czas ..sluzylam mu tylko do seksu ........ ja to robilam z milosci .. on .. z CHCICY .. ;( dlatego nie chcę mieć starszego faceta .. w moim wieku tez nie chce .. zadnego nie chce .. ;( mam uraz do tych spraw .. i nie rozumiem .. dlaczego dla niektorych taka bliskosc .. jak uprawianie seksu .. nie jest nigdy doceniana przez partnera ..................... :( przykre ...... ;/

Gość Antor34
alicess, A nie myslalasz ze facet w takim wieku tylko chcial ciebie uzywac wczesniej ? Wiem ze juz po wszystkim ale nie przeszlo ci przez mysl ?

Gość alice333
przez 10 miesiecy byl wobec mnie normalnym, czulym i kochajacym chłopakiem .. nie naciskał na seks .. nic nie robił wbrew mnie .... ufałam mu ............ decyzje o seksie podjelam raczej ja ........ widać bylo, ze mnie kocha .. ale pozniej .. wszystko mu po prostu .. przeszlo ............................. :(

Gość alicesss
to wyzej to ja ..

Gość Antor34
Nic, Przenajmniej naucz sie cos z tego, uwazaj na nas facetow, wiekszosc z nas to oszuka. Napewno nastepny raz rozpoznasz taky typ. Ale nie poddawaj sie calkiem.

Gość alicesss
wiesz .. bardzo sie zmienilam ... ze wszystkch "kolegów" ktorych mialam został jeden ......... zdystansowałam się do ludzi ...... i nie bede z nikim dopoki sie nie sprawdzi .......... a o seksie... zapominam .. poki co na pewno ..... uwazam ze 18 lat to jednak bardzo mało .. zrobilam to bo naprawde myslalam ze to prawdziwa milosc .. on to wykorzystał .. ;( czasem nie wierzę , ze są inni faceci .. ze kazdy jest taki sam .. i boje sie .. ze nawet jak spotkam TEGO KOGOŚ ..własciwego .... to ze strachu .. i tak nic z tego nie wyjdzie .. boje się, ze znów się przejadę .. :( boję się komukolwiek zaufac ................................. ;/

Gość alicesss
"kolegów" - chodzi mi o męską część moich znajomych .. zadnemu juz nie ufam po prostu .. za sam fakt, ze jest facetem ...........

\"Dorosły facet lat 20 coś Nie boje sie porownania, tylko po prostu kobieta, ktora miala wielu partnerow oraz przygody kojarzy mi sie z dzi**a i szmata, dla mnie jest nieporzadna. moralna, dobrze ulozona - chodzi o moralne, powsciagliwe podejscie do seksu. ma byc porzadna. ma lubic seks ale po prostu nie puszczac sie. uwazam, ze facet powinien zapewniac kobiecie orgazmy, ale kobieta ma sie szanowac. lubie kobiety atrakcyjne, zabawne, inteligetne, rozrywkowe, z pasjami, ale porzadna i cnotliwe, co sie dobrze prowadza \" Taka co się szanuje by takich kastrowała:P.No i ciekawe czy autor by poleciał na 50letnią dziewicę:P?

Nie szukam tam odrazu dziewicy, ale kobiety porządnej i cnotliwej, a nie puszczalskiej , rozwiązłej panienki lekkiego prowadzenia się, co seks uprawia z kimś dla samego seksu, a czysta ochota na seks jest dla niej wystarcząjacym powodem do pójścia do łóżka. Nie zrozucnie mnie źle. Nie jestem zbyt religijny, ale w Boga wierzę i czasem chodzę do kościoła, wiec nic dziwnego, ze szukam sobie porządnej kobiety, o podobnych poglądach na seks do mnie

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość głupi temat
i tak wiadomo, ze kobiety majace wielu partnerow to dziwki, po co to przypominac, po oczach widac, ze kobieta dziewica orleanska nie jest

Porządna dziewczyna idzie do łóżka dopiero jak jest związek i miłość, a seks traktuje jak dopełnienie miłości. Ciężko a taką, same się trafią tylko, co seks cenią wyżej od dobrego prowadzenia czy cnotliwości