Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssss...ałałałała

CZy to jest zwichniecie nogi,stopy,kostki czy co ?

Polecane posty

Gość ssss...ałałałała

wczoraj podeszła mi kolezanka, nieiem dokładnie co sie stało wywaliłam sie i noga mnie zaczeła bolec, mam guza takiego obok kostki boli mnie, po prawej stronie ten guz (wczoraj byl bardzo spuchnieta dzis własnie troche sie zmnijeszyło, ale nadal nie moge normalnie chodzic, naciskajac stopa o podłoge bo mnie boli chodze tak na boku, na duzym palcu. co ja sobie zrobiłam??

Gość ssss...ałałałała
pomóżcie! bo nieweim czy isc do lekarze, jezeli to nic powaznego to sie zblaznie ..

Gość a oto streszczenia
nie zbłaźnisz się, przecież cię boli i masz kłopoty z chodzeniem, lekarz jest jedyną osobą która moze stwierdzić co się stało

Gość 34ewtete
na ucho bo bez zdjecia nie do oceny ;) to skrecilas...ale jesli jest duzy obrzek to czasem trzeba zalozyc gips bo sie bedziesz nawykowo(tzn idziesz ulica i nagle trach..) zwichac w przyszlosci..lepiej by bylo gdyby to lekarz zobaczyl...

Gość ssss...ałałałała
masz racje :)

Gość o jezu..
a mi sie cos zrobilo na podbiciu...nic niby nie widac ale czuje jak dotykam ze mam jakby pecherz pod skora i nie moge tez normalnie chodzic...nie wiem co zrobic...ale boli jak cholera jak dotykam

Gość upóóóówwwwwwa
up up

Gość Maja

Podczas wizyty u lekarza zapytaj, czy nie będziesz potrzebowała stabilizatora. Dobrze odciąża staw i zmniejsza ból. Gdy ja zwichnęłam kostkę, to miałam taką orteza z mdh i bardzo sobie chwalę.