Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie jestem aniolem

Kto ZDRADZIL i bardzo tego zaluje?

Polecane posty

Gość -000
ja zdradzalam.....ale nie przyznalam sie i dobrze. nie ma sensu kogos ranic. teraz jestem w fajnym zwiazku - jestesmy sobie wierni. ale nie uwazam ze musimy wiedziec o sobie wszystko. czasem nie ma sensu mowic takich rzeczy. zranisz jego po to zeby sama czuc sie dobrze??? to egostyczne. nawarzylas sobie piwa - pij je sama, nie mow mu tego. po prostu postaraj sie zeby teraz bylo juz miedzy wami dobrze........

Gość -000
ja zdradzalam.....ale nie przyznalam sie i dobrze. nie ma sensu kogos ranic. teraz jestem w fajnym zwiazku - jestesmy sobie wierni. ale nie uwazam ze musimy wiedziec o sobie wszystko. czasem nie ma sensu mowic takich rzeczy. zranisz jego po to zeby sama czuc sie dobrze??? to egostyczne. nawarzylas sobie piwa - pij je sama, nie mow mu tego. po prostu postaraj sie zeby teraz bylo juz miedzy wami dobrze........

Gość pompolinek
ja zdradzilam. Nie zaluje:D bede zdradzac nadal,az do rozwodu:)

Gość pompolinkowa
Jatez zdradzam i nie zaluje,nie mam zadnych wyrzutow sumienia:)

Gość
Jaki wniosek: trzeba zdradzać zdradzać i zdradzać: profilaktycznie, jako przeciwnatarcie-wyprzedzenie (taki manewr z szermierki :p), bo wypada, bo ona/ona i tak zdradzi. heh. I śmiesznie, i straszno.

Gość shugar shake
Nie profilaktycznie,ale z zemsty mozna:)