Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona....

jak on tak mogl!!!!! tak mi smutno

Polecane posty

Gość wkurzona....

wlasnie zadzwonilam do swojego mana bo ma przerwe w pracy, ot tak sobie pogadac,a on mi ze teraz nie moze bo jedza z kolegami z pracy pizze,jak on tak mogl???plakac mi sie chce przez niego teraz, oni sa wazniejsi odemnie?? nigdy mi takiego czegos nie zrobil.....nastepnym razem kiedy bedzie chcial pogadac powiem ze nie moge bo rozmawiam z kolezanka, a wogole to wylaczylam telefon, bede dzisiaj na niego zla ide ryczec-swinia :( napiszcie mi cos, prosze

Gość a oto streszczenia
fakt, nie zachował się ładnie, ale nie warto też histeryzować- moze mają krótka przerwę, a on nic nie jadł od rana, a do roboty trzeba zaraz wrócić i obejdzie się smakiem

Gość smazona cebulka
27, a jakie to ma znaczenie?? rycze tak czy siak :(

Gość typowy facet
to nie wiesz,ze podczas jedzenia sie nie rozmawia? A tak powaznie- reakcja rozhisteryzowanej 14latki.

ryczysz z takiego powodu? dziewczyno bez histerii, nie miał czasu trudno to nie powód do płaczu i do gadania ze koledzy sa ważniejsi, ludzie..

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
i po co mu bylo dawac?A teraz juz mu sie nie chce:O

Gość DA GROSSE PISSEN
No tak...kobiecie sie nudzi to wydzwania do swojego "mena". Jak mozna byc taka idiotka? poplakalas sie? naprawde? to zalosne. Powiedz o tym facetowi to Cie wysmieje. Doprawdy juz niektore 15 latki zachowuja sie bardziej dojrzale.

Gość wkurzona....
tak mylsicie?? czasami mysle ze powinien mnie ktos na ziemie sprowadzic, za bardzo jestem o niego zazdrosna chyba rozhisteryzowana 14.latka?? troche nieciekawa ocena, ale i tak mi przykro :(

za bardzo przeżywasz, wrzuc na luz i od razu bedzie lepiej:) takimi pierdołami sie nie przejmuj bo naprawde nie ma powodu

Gość wkurzona....
ok, a kiedy dodam ze to kolezanka, tak mi wstyd ze on mogl tak sie zachowac opowiadal mi o niej ze jest gruba i sapie, ale jest kobieta i to wlasnie z nia poszedl na pizze, a kiedy chcialam z nim pogadac on mowi ze musi konczyc bo nie moze gadac czy to nie przegiecie??????

Gość wkurzona....
mieszkamy razem, to moj maz

Gość wkurzona....
z tym ryczeniem to troche przesadzilam, fakt, ale na serio wydaje mi sie ze nieladnie sie zachowal

Gość poomaranczka
to na drugi raz zrób to samo co on

Gość ghdshgd
jak sie na niego obrazisz to jemu rece opadną i sam strzeli focha, kobieto daj mu odpocząć "od ciebie" tz ze koledzy są wazniejsi chyba ze ma jakis interes zeby byc z tobą w małzenstwie, mozesz mu ewentualnie powiedziec ze troche cie zabolało to i sie przytul zobaczysz co ci odpowie. wiecej luzu kobieto

Gość ghdshgd
tam mialo byc --- to NIE znaczy ze koledzy sa wazniejsi

Gość wkurzona....
ghdshgd dzieki

Gość wkurzona....
chcialabym byc taka jak piszesz ghdshgd, ale ja jestem spontaniczny nerwus, jak malolata, jak to tu ludzicha nazwaly, czasami przychodzi nostalgia, kobiecosc, delikatnosc, ale ogolnie to ja awanturnik jestem, ale kochany strasznie szybko sie wkurzam , czasami o nic a czasami o cos a potem i tak wychodzi ze to bylo nic,

Gość 244
I Twoj facet też załozył topic na kafe

Gość wkurzona....
zalozyl topik?????????to dobre :D moj kochany maz nie umie pisac...........po polsku,hihi........dobre, chciales mnie wkurzyc, no niestety nie udalo sie :)