Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:41 (edytowany) Edytowano wtorek o 19:41 przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwоinka rzeżączki 1 Napisano wtorek o 19:46 5 minut temu, Gretta _ napisał: Cudze chwalicie swojego nie znacie, laska https://files.catbox.moe/7pkjtc.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:49 To nie będzie gej, jest za męski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 91 Napisano wtorek o 19:53 To jest potężny gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:54 7 minut temu, dwоinka rzeżączki napisał: Cudze chwalicie swojego nie znacie, laska Znamy. A gdzie uśmiech? Cały ur ok w oczach i uśmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 91 Napisano wtorek o 19:54 Wygląda jak słońce 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:56 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: To jest potężny gej Nie wiem ,nie pokazał się cały. A jak Ci się widzi ten co ja wstawiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 91 Napisano wtorek o 19:57 Przed chwilą, Gretta _ napisał: Nie wiem ,nie pokazał się cały. A jak Ci się widzi ten co ja wstawiłam? Sympatyczny, ma porażający biały uśmiech ale chyba muzułmanin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie wysyłam nudesów team 2 Napisano wtorek o 19:57 3 minuty temu, Gretta _ napisał: Znamy. A gdzie uśmiech? Cały ur ok w oczach i uśmiechu https://files.catbox.moe/1u7uax.webp XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:59 1 minutę temu, nie wysyłam nudesów team napisał: XD xxxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 20:01 2 minuty temu, abusivebehaviour napisał: Sympatyczny, ma porażający biały uśmiech ale chyba muzułmanin Nie wiem kto to Nie ma żadnych informacji. No uroczy jest. I to oczko perskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 20:10 14 minut temu, abusivebehaviour napisał: Wygląda jak słońce Jak egzotyczne słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 29 Napisano wtorek o 20:21 Co to za peeday wstawiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1025 Napisano 18 godzin temu Mi to się podobają tacy bardziej... biali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1529 Napisano 17 godzin temu A mi mniej pozerscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 0 Napisano 16 godzin temu Tak se wyobrazam Jezuska który był zresztą semitą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach