Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusieńka...XxXxX

sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość Agusieńka...XxXxX

Jaki kolor byście poleciły i fason raczej prosta czy jakaś strojna czekam na wasze propozycje . Pozdrawiam :)

Gość Agusieńka...XxXxX
jeszcze jeno jaka dlugosc bedzie najlepsza

Gość NaSturCja_20
ja tez sie zastanawiam,bed emiec chyba taką do kolan ale długą chyba nie bo co potem z nią zrobire,i pewnie czarną nie moze C nikt polecic koloru i fasony bo musi byc dopasowany do Twojej urody a nie zalezec od tego co modne itp

Gość shamandalie
Ja tez mam studniówkę i mam zamiar iść w satynowej śliwkowej sukience do kolan przepasaną wstęgą z organdyny o ton jaśniejsza zawiązaną z tyłu na kokardę :P Nie podobają mi się te ogromne suknie z gorsetami dla starych bab w których pójdzie zapewne większość moich koleżanek ...

Gość Vilemo 28
kolor obecnie różne odcienie fioletu i czerń w tym sezonie lekka zwiewna kobieca wieczorowa a nie są modne balowe z gorsetami

ciemnoturkusowa, satynowa :) ewentualnie czarna prosty fason, spory dekolt, pasek z jedwabiu (? :D ) pod biustem, nic wyróżniającego się, lubię proste, wyrafinowane kroje :) prosta, najlepeij do ppłowy łydki albo długa :) swoją studniówkę się ma raz w zyciu raczej ;)

Gość stay alive
ja mam na sprzedaż:)

Gość kjhgfdsa
ta zlota w linku od sunlight jest poprostu piekna.Strasznie seksowna i kobieca:)