Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzybcyiWsciekli

prosze was wejdzcie, problem.

Polecane posty

jestem z chlopakiem juz dosyc dlugo ale ostatnio moim zdaniem jest coraz gorzej. czesto sie klocimy i to nawet o jakies bzdury, coraz czesciej on mnie denerwuje.. np jak mowi ze slyszal ze 13latkowi na urodziny zafundowali laskę z burdelu. kiedys wczesniej tez mi mowil cos na ten temat. on zanim z nim bylam non stop imprezowal, mial duzo dziewczyn itp. i ja po prostu niewiem... mam coraz mniej zaufania do niego po tym jak sie po pijaku zachowuje- jest wtedy ze mna na imprezie ale prawie nic nie ogarnia. i nie mam pewnosci ze nic by nie zrobil jakby beze mnie poszedl na impreze.. jego kumple zdradzają swoje dziewczyny i po prostu boje sie ze jak on z nimi bedzie jezdzil tu i tam to wypije i.. wiecie..:( gadalam z nim juz na ten temat ale mowi zebym nawet tak o nim nie myslala. a to mi nie daje spokoju:(

Gość niestety......
ja mam syna 1991 ... wiec kurwa mac powiedz mi kiedy zaczelas ...?

mloda jestes munia, jesli Twoj chlopak jestr w podobnym wieku to bedzie tak robic dopoki nie zmadrzeje i nie wyszaleje sie..

Gość dziewczyno dzisiaj WŚ
wrzuć na luz a nie pierdolami sie zajmujesz. poza tym zacznij sie lepiej uczyc gowniaro a nie za chlopakami latac.

Gość promieniczka
moja droga!!! wiem z doświadczenia że nie warto tkwić w takim toksycznym związku!!!! mój trwał 5 lat i skończył się rozstaniem z wielkim buuuum!!

Zajmij sie lepiej nauką bo pewnie jakiś sprawdzian będzie w przyszłym tygodniu a nie zajmuj chłopakami. Wszystkie laski mają więc ty też chcesz? Tylko czemu wybrałas sobie takiego gnoja? lepszy taki niż żaden? :P

i dlatego pytam... w kozdym wieku ma sie prawo do uczuc.. tylko z tego co piszesz masz strasznie nieodpowiedzialnego i niedojrzalego chlopaka :o

Gość po 20tce
Kurcze,młoda jesteś,nie warto zadawać się z kolesiem który tak sie zachowuje,szkoda zdrowia na jakieś zazdrosci,poczekaj na jakiegoś porządnego!

moim zdaniem powinnas sie zastanowic czy warto dalej ciagnac ten związek.. ale przeciez nie wiem jak jest na prawde i czy czujesz cos do niego, rob tak zeby Tobie bylo dobrze...