Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta**

Szukam dojrzałego mężczyzny

Polecane posty

Gość Afrodyta**

Witam wszystkich zainetresowanych:) Jestem wykształconą pracującą młodziutka kobietą, o filigranowej figurce, bardzo zadbana i atrakcyjna, jestem wrazliwa ale zdecydowana i mam w sobie duzo kobiecego ciepła ze słabością do dojrzałych mężczyzn:) czy są tutaj takowi? Jestem singlem z wyboru i chętnie nawiąże przyjazn:)

Gość w takim razie
każa takiego szuka ale tu go chyba nie znajdziesz

Gość zależy co rozumiesz
pod pojęciem dojrzały

Gość Afrodyta**
no chyba nie każda lubi dużo starszych od siebie:)

Gość Afrodyta**
dojrzały - czyli dojrzały emocjonalnie, życiowo, zdecydowany i rozsądny, odpowiedzialny, można by tu wymieniac duzo cech osobowości które przychodzą z wiekiem. Młodzi mężczyzni mają po prostu inny tok myslenia, bardziej szalony i nieprzewidywalny, takie cos odpowiada mi w kolezenstwie ale nie w relacjach damsko-meskich.Ja lubie widziec w mężczyznie oparcie i bezpieczenstwo (co nie wyklucza oczywiscie radosci zycia i szalenstwa, ktora dodaje moja młodość,takie duety naprawde daję szczęście i pełnie zycia:)

Gość A co to znaczy młodziutka
?

Gość Afrodyta**
no nie mam 14 lat hehe tak sobie napisałam młodziutka żeby się odmłodzić, mam 24 lata:)

Gość ale palant... szok
kobieto, przecież facet 40 letni też może byc niedojrzaly, zwlaszcza ze w tym wieku przechozi kryzys wieku sredniego i oglada sie za mlodymi dziewczynami... nie szukaj dojrzalego wiekiem ale dojrzalego uczuciowo przede wszystkim!

Gość wiesz co o tym myślę że
anonse towarzyskie i propozycje tego typu to chyba inne forum i inna strona singlu z wyboru

Gość Afrodyta**
ale palant - nie powiedziałam ze facet starszy to stuprocentowa dojrzałosc, wiem ilu bezmuzgowych dupkow chodzi po swiecie, stwierdzam tylko ze z wiekiem w pewnym sensie nabiera sie zyciowej mądrosci, doswiadczenia,wyczucia itd NIE KAZDEGO TO DOTYCZY.Ale wierz mi ze takie duety potrafią dac sobie wzajemnie wiele szczescia.Nie chodzi mi o szczescie kosztem osob trzecich, bo wiekszosc pewnie zyje juz w zwiazkach malzenskich, stad pomysl na topik w poszukiwaniu singli.:)

Gość czegoś nie rozumiem
To albo jesteś singem z wyboru albo szukasz sponsora ewentualnie szukasz faceta na tyle stabilnego żeby się zakochać...tak czy inaczej sama sobie momentami zaprzeczasz

Gość hgfddd
szukasz starego pryka, jak rozumiem nie chcesz byc tą trzecią... zatem zostaje ci tak: rozwodnik :o stary kawaler (jeszcze gorzej...), albo wdowiec...

Gość Afrodyta**
Wyobraz sobie ze nie szukam sponsora, jestem niezalezna finansowo. Jestem singlem z wyboru, bo odrzucam. Ale nie zamierzam byc sama do konca zycia. I wiem ze mam potencjalny wybor pomiedzy: wdowcem,starym kawalerem i rozwodnikiem, ale licze ze istnieją jeszcze zupełnie wolni dojrzali mężczyzni, ktorzy sie tu odezwa, a nie ludzie ktorzy mnie za chwile zjedzą za to ze mowie o tym czego pragne.

Gość to pomyliłaś strony
od takich rzeczy są portale randkowe a nie forum. jeżeli nie chciałaś być zjedzona to trzebabyło dać anons w wyspecjalizowanym portalu a nie tutaj

Gość wodka z tonikeim
hihi, juz jakis czas temu stracilam nadzieje.... i tak mi chyba lepiej... kogos brakuje... z drugiej strony czuje, ze potrzebuje przestrzeni... - to tak do autorki topiku... :)

Gość stary pisior
a JA tam wole dmuchane lalki :).

Gość Afrodyta**
ok ludzie nie przeżywajcie, po cholere tu wchodzicie skoro nie jestescie zainteresowani:)

Gość hgfddd
Ama_leta ---> genialny tekst 🖐️ :D

Gość Afrodyta**
Ama leta - daruj sobie te pouczenia, ja mam same dobre doświadczenia w tej dziedzinie.

Gość sama weszłaś
na to forum z propozycją przyjaźni z dojrzałym panem i dziwisz się reakcji, nie rozumiem, gdzie ta twoja dojrzałość, nie widzisz jak to brzmi ?

Gość do ama_leta
zrozum święto jest to dziecko się do komputera dorwalo i chce rzucić na forum jakiś nieistniejący problem...bo chyba ma problem ze sobą :P

Gość do ama_leta
w sumie też prawda ja wolę się dowartościowywać....przynajmniej widzę że jest ktośgłupszy ode mnie :P a myślałem że to niemożliwe :P

Gość a jaką ma mieć
wyobraźnię, jeśli ma na myśli tylko jedno ? bo co t5ak naprawdę kryje się pod "przyjaźnią" z dojrzałym mężczyzną

Gość to bardzo dwuznaczne

a ona gotowa na wszystko i taka niezależna hihihihihi

Gość beznadziejny topik...
jak pisałaś, jesteś samotna z wyboru i niech tak już zostanie. Daj spokój facetom bo oni chcą z kimś być a nie flirtować. Narka.

Gość taka jedna Iwona...
Afrodyta - Nie chcesz się z nikim wiązać, to twoja sprawa... na dyskotekę idz to może znajdziesz jakiegoś na jedną noc. W ostateczności idż do agencji jeśli ci czegoś między nogami się zachciało !