Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraa22

te moherowe berety mnie wykoncza!!!

Polecane posty

Gość saraa22

wczoraj jade autobusem zmoim ukochanym. siedzialam na siedzeniu, patrze, wchodzi jakas babcia wiec ustąpilam miejsca i stanelam razem z moim facetem. stalismy w pol objeci rękoma za plecy i rozmawialismy, kolo tej babci, dalismy sobie moze ze 2 buziaki, takie cmok szybkie w usta, nie zadne lizanie z jezykiem.a ta w krzyk, ze jak my sie zachowujemy, ze co to jest, ze nie wypada i sie tak darla na pol autobusu:O myslala moze ze my jakies dzieciaki jestesmy i sie przestraszymy, a my ja olewalismy i jeszcze bardziej sie wkurzala:o matko, dorosli ludzie( amm po 22 lata) wiemy jak sie zachowac( sama uwazam ze jakies lizanie z jezykiem w autobusie to nie wypada, ale nie niewinne cmok:O tak to nawet matki swoje dzieci caluja w miejscach publicznych:O jestem z torunia, wdzie ze mohery sie rozprzestrzenily ze az strach:O

Gość nbve
niektore pary sa naprawde oblesne i sie liza jak jakies oblechy .TEgo nie lubie .Natomiast pocalunek moze byc.

Gość saraa22
slyszlam kiedys od znajomej historie, ze szla z facetem za reke po ulicy i ja jakas babka wyzwala od dziwek.. ehh, co za czasy:o

Gość saraa22
ale on mi wsadził renke pod spodnie

Gość saraa22

Gość xaxaxax
skądinąd wiem że mohery z Torunia są najgorsze