Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lencia9098

sliczna!

Polecane posty

w you can dance w ogole byly ladne dziewczyny :) jak pokazuja material z treningow to takie normalne, a w programie sa nie do poznania. chyba wskazowek krok po kroku nie dostaniesz, sztab dobrych ludzi i jestes olsniewajaca ;)

Gość tvn ma świetnych stylistów

Ona już nawet na castingu była taka ładna. Po prostu się taka urodziła i nic nie zdziałasz.:(

Gość jesc
jest ladna, ale taka pospolita

Gość parufka
Przypomina mi bardzo Reese Witherspoon ("Legalna Blondynka"), Wam też ? :)

Gość ciemnnota
ona sliczna? to zobacz sobie carrie underwood!!!

Gość lencia9098
tak jest bardzo do niej podobna. wg mnie nie jest pospolita wlasnie. od samego poczatku byla ladna. na castingach juz jej powiedzieli ze jest piekna dziewczyna. mam podobny ksztalt twarzy do niej tylko ona ma takie oczy glebokie, takie niebiesciutkie. i wcale nie jest wiesniara jak to niektorzy mowia, to ze jest ze wsi nie znaczy ze musi byc jakas wiejska dziewucha.

jasne ze wczesniej tez byla ladna, ale jak te wszystkie dziewczyny wymaluja to super wygladaja. jeszcze, czego na zdjeciu nie widac miala taki chyba brokatowy cien, bo tak ladnie iskrzyl. wlasnie ona tez mi sie z kims kojarzy, chyba z jakas aktorka ale nie moge skojarzyc ktora :D ale nie z reese

Gość lencia9098
tak na tym zdjeciu jest bardzo podobna, tylko reese ma dluzsza brode troche. a ta carrie tez bardzo ladna, ma piekne oczy.