Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Apel do mam

Polecane posty

Dziewczyny ja wiem ze to nie moja sprawa ale jestem przerazona. Byłam dzis na cmentarzu- duzy cmentarz w centrum Krakowa. mamusia podjechała wózeczkiem za raczke prowadziła dziewczynke około 5 latek. zaparkowała wózek z moze 3 miesiecznym szkrabem i wzieła mała za reke i sobie poszła w głeb alejki prawie jej widac nie było, jeszcze sie schyliła i znicze zapalała... Przeciez w takim tłumie jaki tam był kazdy mógł spokojnie zabrac ten wózek i w zyciu by tego dziecka nie znalazła. Byłam przerazona taka bezmyslnością. Tyle się mówi o porwaniach dzieci a ludzie zadnych wniosków nie wyciągają. Oczywiscie nie zwróce uwagi prosto w oczy bo mi powie ze nie moja sprawa ale tak \"anonimowo\" moge zwrócic na to uwage bo wydaje mi sie to ważne. Nie zostawiajcie tak dzieciaczków samopas bo naprawde niewiadomo kto sie takim maluszkiem zainteresuje!

Gość migotka333
nie no kobieto ty to juz naprawde przesadzasz,przestaniesz ty kiedys histeryzowac???To sie juz nudne robi jak dajesz jakis kolejny topic ,na wszysto tylko narzekasz wszystko ci sie niepodoba,z kazdym sie klucisz,i ciagle siedzisz przed kompem

Gość elenasss
ja popieram MaMani nie raz stoi wozek przed sklepem ze 20 minut!!! Sa ludzie i sa swinie, nie raz widzialam jak do wozka pluli!!! Przykre ale tak jest!!! ❤️ 23tc ❤️

miogotka a widzisz mamani ma czas na wszytsko, i na dziecko i na kompa szkoda ze ty tak nie masz nie? mamani masz racje ja nie raz widze w ogole jak mama idzie np ulica a dziecko za nia 20metrow i matka morde drze ze szybciej i szybciej a taki szkrab maly 3 czy 4 lata nie chodzi zbyt szybko:/ dla mnie to bezmyslne jest a jesli ktos takie dziecko porywa to matka glupa pali ze pilnowala:/ to samo dzieje sie w parkach..

Gość paulka123wrzuc na luz
!!!!!!!!!!!!

ja wrzuciłam na luz i nie mam powodów do zmartwin bo w zyciu przez mysl mi nie przy6szło zeby zostawic dziecko w wózku. Z nikim nie mam zamiaru sie kłócic tylko szkoda mi dzieciaczków bo 9 na 10 przypadków nic sie nie stanie a raz pójdzie jakis typek i bedzie tragedia przez zwykłą głupote i nieodpowiedzialność.

Paula wiem ,że chcesz dobrze ale świata nie uratujesz zdarzają się bezmyslne matki i uwierz nie tylko na cmentarzu .....wszedzie jeszcze nie raz sie zbulwersujesz i zastanowisz \"czy ja jestem nadpiekuncza ?\"

Gość a dlaczego zmieniłaś nick
?

acha poroprostu mnie to zdziwiło. torebke pani wzieła a dziecko zostawiła... zmieniłam nicka bo ten mi sie bardziej podoba :)

Gość migotka333
mi sie wydaje ze ty wogole kolezanek niemasz,bo widac ze jestes ciagle niewygadana,ciagle jakies nowe historie,i to jeszcze takie malo ciekawe,z byle powodu zakladasz topic i przezywasz go jak mucha sraczke

Gość a dlaczego zmieniłaś nick
a może dlatego, że namieszałaś na kwietniówkach? :P

widzisz dla mnie to też niepojete .... tak samo jak 3 latki biegajace samopas :O w takim natłoku ludzi ..... no cóż \"nudziary\" z nas ....wyluzowane mamy powiedzą inaczej ;)

Gość migotka333
zmienials nick moja droga bo cie atakowali pod starym nickiem,bo kazdy mial juz po uszy twoich postow

migotka przepraszam ale jak narazie to ty przezywasz. najezdzasz na mnie i cie to chyba podnieca bo gdyby było inaczej to bys napisała co myslisz i wiecej juz tu nie wchodziła ale widocznie w tym twój cel- frajde ci to sprawia. A ty kolezanek nie masz ze tu siedzisz i innym czas liczysz?

Gość 111111111
mamani trzeba było jej ten wózek przestawić w inne miejsce to moze by więcej tak nie zrobiła

mamami zlej glupia migotke:P ja nie zauwazylam abys ty kogos obrazala albo wydziwiala z topicami zreszta to forum jest dla kazdego i kazdy nawet po tysiac topicow glupich moze zakladac wiec gdzie problem? poza tym ja mysle ze kazda mama jest nadopiekuncza na poczatku a najbardziej jak to jesz pierwsze dziecko mamani nie przejmuj sie:)

Gość tanti mi
duzo kobiet ktore np,nigdy niemaja szans na zajscie w ciaze,ma ochote miec takie szkraba tak bardzo ze moze nawet by sie posunely do tego zeby takie malenstwo zabrac,albo pedofile

tanti ale to juz nawet nie o takie skrajne przypadki chodzi ale podbiegnie jakies dziecko nachyli sie i wózek sie wywali ile to trzeba.

nie tyle nawet ze ktos podbiegnie ktos bedzie po prostu szedl, moze wozek szturchnac i sie przewroci i dziecko na ziemi bedzie lezec a gdzie mamusia??

Gość malami234
juz dziewczyny nieprzesadzajcie naprawde,jakie wy wozki kupujecie ze sie moga tak szybko wywalic,gderacie tu jak stare kury domowe

malami kurde a co ty myslisz ze na cmentarzu 5 osob na krzyz?? ja jak bylam to nie widzialam nic przede mna, tylko plecy... jakby jakas dziura byla na drodze to bym sie potknela bo przeciez jak mozna zauwazyc?? to samo z wozkiem ja szlam za czyimis plecami, ten ktos ominal by wozek ale ja juz nie... pamietam ze tak bylo keidys na pasach, szlam z siostra, ona przede mna i ona ominela dziecko no i ja wpadam na to dziecko i dziecko sie przewrocilo... to samo moze byc z wozkiem troche wyobrazni

Gość pytam pytam i pytam
tee, madche, s jak tam ty i twoj facet? jestescie razem czy juz sie rozstaliscie?

Gość pytam pytam i pytam
bardzo duzo, a napewno tyle co topik i fakt, ze nie masz dzieci.

aha to tu sie moga wypowiadac osoby ktore maja dzieci? smieszna jestes pomaranczko topic nie dotyczy akurat rodzenia czy pologu czy dlaczego niemowlak ma wysypke...

Gość malami234
to odnajdzcie ta kobiete i zaluzcie jej sprawe w sadzie chialybyscie sie zadzic nawet dziecmi innych kobiet,zrozumcie ze kazdy ma swoje zycie a wten sposob nic niezdzaialcie ,zajmijcie sie swoimi maluszkami i nieatakujcie kazdej kobiety,ciekawa jestem czy same jestescie takie idealne mamy??Napiszcie o swoich glupotach ktore zrobilyscie,niewierze ze nic wam sie takiego nieprzytrafilo

malami nikt tu nie atakuje ani nie wyzywa tych mam! chodzi o to ze postepuja bezmyslnie! ta kobieta mogla dojechac z wozkiem do grobu i wtedy odejsc na 1m... ale nie zostawiac dziecko i go nei widziec i miec w dupie