Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OHhhhhhhhhhhhhhhh

MAM NA TO STRASZNĄ ZAJAWKĘ........

Polecane posty

Gość OHhhhhhhhhhhhhhhh

Teraz z chęcią rozebrałabym mojego faceta, przywiązała do krzesła, włączyłabym jakąś sexowną muzykę i zaczęła się przed nim rozbierać, powoli i zmysłowo ściągałabym każdą część ubrania. Tylko patrzyłabym jak jego penis staje od widoku mojego tyłeczka. Tańczyłabym przed nim i wiła się jak tylko potrafię, ocierając się pupcią o jego ... a on nie mógł by mnie dotknąć, tylko patrzeć ... Boże jak ja bym chciała to zrobić, szkoda, że nie jestem na tyle odważna.

Gość moj juz stanał
: /

Gość OHhhhhhhhhhhhhhhh
serio? a spodobało by mu się to? jak myślisz?

pewno ze by sie mu podobało Moze wypij małgo drinka na odwage.Moja tak ze mna robi po drinku to jest bardzo podniecajace dla faceta a nie moze sie spuscic bo ma ograniczone ruchy frykcyjne

Gość ruska matrioszka
oj ja też to lubię:P jak on się podnieca i nie może mnie dotknąć:P takie małe tortury:P hehe a potem nieziemska przyjemnosć...:D

Gość OHhhhhhhhhhhhhhhh
a jak to robisz że się nie wstydzisz?????????? Ja nie umiem, on mnie strasznie onieśmiela, złapię buraka, głupi wyraz twarzy i nie wyjdzie :(:(:(

ale pamietajcie zeby w koncu mogl sie spusic.Mozna jeszcze taka siadac i wykonac kilka ruchow by wstac i troche orala a po chwili znowu nadziac sie na fiuta