Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczkowapani

cesarka w angli!!! dziewczyny pomozcie!!!

Polecane posty

Gość koteczkowapani

Dziewczyny czy w anglii jest cesarka na zyczenie? jezeli tak to ile ona kosztuje?? jezeli nie to jak ja mozna zalatwic? jezeli znacie odp to z gory dziekuje.

Cesarkę wykonują tutaj bardzo niechętnie :( musi być jakiś powód!nie ma czegoś takiego jak cesarka na życzenie! czy można ją załatwić? watpię, aczkolwiek jak znajdziesz jakiegoś gina (oczywiście prywatnie), który pracuje w szpitalu i się z nim dogadasz to kto wie? :P tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak wygląda tu opieka nad ciężarną? jeżeli wszystko jest ok to lekarza przez całą ciążę nie zobaczysz!nawet przy porodzie są tylko położne i one prowadzą Twoja ciąże. jak masz jakąś fajną położna to może z nią pogadaj.

Gość koteczkowapani
tak bardzo boje sie porodu naturalnego ze zaczynam wariowac, facet przekonuje mnie do sn ale widzac jak nacinaja te krocza................

ja nie rodziłam, więc to co piszę wiem tylko od moich rodzących tutaj koleżanek :) większość z nich, mimo takiej a nie innej opieki, chwali sobie poród. żadna nie była nacinana (mówię o czterech przypadkach), dostawały gaz, ale on ponoć bardziej działał ogłupiająco niż przeciwbólowo, ale nie miały też problemu ze znieczuleniem. dwie wzięły, dwie rodziły bez :) nie wiem czy wiesz, ale jest tu taki topik o ciężarnych Polkach w Anglii. tam napewno dziewczyny mają lepsze informacje :) Powodzenia! i nie bój się!tyle kobiet rodzi i daja radę, więc i Ty dasz :)

Gość koteczkowapani
tak nie poddam sie!!! :)

Nie ma cesarki na zyczenie. Ja tez chcialam,ale polozna powiedziala ze nic z tego, bo robia tylko w uzasadnionych przypadkach. Mozna ponoc w prywatnej klinice zrobic ale to kosztuje 2 tys. funtow. :(

Gość za wsze mozesz wziac
znieczulenie.jet darmowe.

Gość koteczkowapani
DZIEKUJE