Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzbpb

DO MONIAK...WAZNE

Polecane posty

Gość mzbpb

WITAJ.... MAM PYTANIE DO CIEBIE..WYDAJESZ MI SIE KOMPETENTNA OSOBA I PROSZE CIE O POMOC. PYTALAM GILIGILI ALE NIE ODPOWIADA Z TEGO CO CZYTALAM POMOGLA S DORADZIC WIELU DZIEWCZYNOM ..BIORE NOVYNETTE PONAD 2 LATA Z PRERWAMI, KTORE SAMA ROBILAM ALE ZARAZ ZNOWU JE BRALAM BO GDY MIALAM OKRES UMIERALAM Z BOLU. TERAZ BIORE 1 LUB 2 OPAKOWANIE PO PRZERWIE. W TYM MIESIACU WYDAJE MI SIE COS NIE TAK ..PODCZAS BADANIA WYSZLO ZE MAM MIESNIAKA JEST MALY WIEC JESZCZE NIE BEDZIE LECZONY, MAM POWIEKSZONE JAJNIKI SA W NICH PECHERZYKI OK.20, MOJ GIN. NIE STRASZYL MNIE ALE MAM STRESA BO MAM SKRZEPY, DOSTALAM CHYBA OKRES (BARDZIEJ NA SKRZEPY MI TO WYGLADA) PRZED KONCEM OPAKOWANIA. CHCE ODSTAWIC TE TABLETKI CZY BEZ PROBLEMU MOGE TO ZROBIC ZEBY ORGANIZM DOSZEDL DO SIEBIE (CHCE ODSTAWIC NA STALE). PROSZE O ODPOWIEDZ. BOJE SIE KONSEKWENCJI

no cóż trudno przewidzieć jak zachowa się Twoj orgaznim, ale jesli chcesz odstawić zrób to- po prostu juz nie zaczynaj nowego opakowania. nie wydaje mi sie zeby ten mięśniak czy pęcherzyki w jajnikach miałbyc przeciwskazaniem do odstawienia tabletek, wg mnie nie ma to nic do rzeczy... ale mozesz zapytac lekarza