Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marillion

Ile trwa wasz orgazm?

Polecane posty

Gość marillion

?

Gość ******19
krotka chwile :D:D:D

kilkanascie sekund u kobiety ale moze`wystapic stan orgazmiczny ktory trwa dlugo i wykancza kobiete i jest zmeczona ze zasypia zupelnie jak facet

Gość pochwale sie
wiem co to jest ten stan orgazmiczny...:) serio. rzeczywiście zasypiam predziutko po tym:)

Gość marillion
a kto tu mówi o stoperze :O chyba każdy mniej wiecej potrafi określić czy to kwestia paru sekund czy troszkę wiecej..... ja tylko pytałam z ciekawości, bo się zastanawiałam czy ze mną wszystko ok :P

nie bardzo wierze ze lechtaczkowy traw az minute bo jak zauwazyłem u mojej zony to po kliku sekundach gdy dalej stymuluje lechtaczke zaczyna ja to draznic i nie pozwala dalej stymulowac lechtaczki Mozna sutki ,dlonia masowac cipke ale nie lechtaczke

nie staram się tego tłumaczyć, po prostu korzystam :D to był mój najdłuższy orgazm :) zazwyczaj nie dochodze wiecej niż pół minuty (wszystko szacuję, bo nie kocham się patrząc na zegarek :D ). jestem dośc \"orgazmiczną\" osobą ;) - pewnej nocy w ciągu 1,5h miałam 7 orgazmów :D

a kto powiedział o palcach :P mnie symulacja palcami bardzo drażni, chyba, że mocno nawilzonymi, inaczej po prostu boli :O chodziło mi o pocieranie łechtaczki penisem :D ach....

to u mojej nigdy tak nie jest zeby miala kilka orgazmow w ciagu kilku godzin Ma jeden trwajacy kilkanascie sekund ze wstrzasami orgazmicznymi a potem ma stan orgazmiczny i mozna ja rżnac jak dlugo sie chce bo ten stan jest dla niej jakby przedłuzeniem orgazmu Po takim kochaniu sie nie chce orgazmu przez kilka dni jest zaspokojona i jak ja chce rozbudzic to bardzo dlugo musi byc stymulowana zeby doszla czasami godzine i dluzej

masturbacja zalezy od nastawienia sie psychicznego kobiety do tego Sa takie ktore uwazaja to za cos zlego i maja wyrzuty sumienia a inne uwazaja to za cos normalnego w zastepstwie normalnego stosunku.

Gość najlepiej
najlepiej na anala! zwariowac mozna!jeden za drugim az ciezko wyrobic

Gość najlepiej
----> Michaił Pravda to jakas kiepska kobiete masz ,ze tylko na tak krotki czas potrafi Cie zaspokoic .

nie uważam, że masturbacja to coś złego :P aczkolwiek wolę zaspokajanie przez mężczyznę :) no i obawiam się, że gbydym już sama spróbowała to wpadłabym w nałóg :D

Nie mozesz tak podchodzic do masturbacji bo rzeczywiscie bedziesz miala problem Masturbacja jest w zastepastwie seksu dla rozładowania podniecenia Jak wiem kazda kobieta ktora jest podniecona bez rozładowania jest nerwowa ciosa kolki na glowie kazdemu kto wejdzie na jej droge , ma problemy z narzadami miednicy małej (stany zapalne ) Jest zlosliwa itp

Zaspokojenie seksualne nie jest nalogiem a czynnoscia zyciowa jak oddychanie,odzywainie ,sen,wydalanie Wiec masz odpowiedz dlaczego nie trakuje sie masturbacji jako nałogu

najlepiej==> nie zrozumiałeś. :-) Coś się buduje, coś się kręci, coś wisi w powietrzu. Gra ciał, nic na swoim miejscu.... brakuje już tylko tego jednego. Chwila oddechu i piszemy alfabet na nowo :P

Miałem zajebiste kobiety w swoim życiu, jak do tej pory. Martwi mnie jedynie to czy mi się udało dać tyle z siebie ile one mi dały. :-)

Kilkanaście sekund :) ale czasem po orgazmie kładę się i właśnie tak chce mi się spać.. i jestem taka zmęczona.. i to dziwne błogie uczucie mnie tak trzyma, jakbym nie była na tym świecie, tylko gdzieś hen, fruwała...

Gość anitka09
witam. nie wiem czy to normalne ale mój orgazm trwa ponad 30 sekund ;) po wszystkim nie mam siły sie ruszyć, nie mogę przez jakiś czas ruszać nogami i oczywiście jestem bardzo senna. jest to możliwe????