Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marillion

Ile trwa wasz orgazm?

Polecane posty

Z tego co czytałam to faza orgazmu u kobiety wynosi maksymalnie ok 25 sekund (biorąc pod uwagę odczyty EKG, EEG itp., nie subiektywne doznania kobiet) najczęściej jest to właśnie ok 5-10 sekund. Orgazm męski to ok 5 sekund. A co to jest "stan orgazmiczny" ? Słyszałam o różnych fazach podniecenia, ale jakoś nie udało mi się znaleźć terminu "stan orgazmiczny" czyli póki co, coś takiego dla mnie nie istnieje :P Proszę o dowód, że ktoś coś takiego zarejestrował, opisał i powtórzył doświadczalnie :P

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
a mój orgazm trwa dwa dni, caly czas ze mnie leci i leci az do pracy nie moge isc

Gość onawi
ale wam zazdroszcze,ja jeszcze nigdy nie mialam orgazmu :( a mam dwojke dzieci i prawi 40-stke na karku ,no coz chyba oziebla suka jestem i trzeba zyc dalej

stan orgazmiczny to stan po stymulacji platformy orgazmicznej czyli bardziej naukowe opisanie orgazmu :D:D:D mysle ze chodzi tu o orgazm wielokrotny ;) Ja miałam ostatnio odlotowy.....zajebiaszczy az z zawrotem głowy włacznie :P

Gość zeby dojsc do szczytu
potrzebuje kilkuminotowej intensywnej pracy w pozycji na jezdzca. czas dochodzenia trwa moze kilkadziesiat sekund a sam orgazm moze 5 sekund. niezle musze sie namachac biodrami, zeby orgazm mi nie " uciekl" w trakcie dochodzenia. a jak ucieknie :) to bez kija nie podchodz!

"[zgłoś do usunięcia]v34 Ja miałam ostatnio odlotowy.....zaj**iaszczy az z zawrotem głowy włacznie " Twoja dupeczka jeszcze nie doświadczyła tego najbardziej odlotowego, czyli spowodowanego przeze mnie :-)

wiesz, przygniotę Cię swoim grubym, spoconym ciałem. Spuszczę się zanim trafię swoim zbyt krótkim penisem tam gdzie trzeba. A potem zapalę mocnego i będę dumny z tego, że było nam razem zajebiście :-)

niesprawiedliwa i zbyt surowa ocena... Wiem, że jestem kłamcą, ale czasem mówię prawdę, nie przesadzaj :-)

rozumiem ze masz małego i konczysz zanim wlozysz?:classic_cool:

No wstyd się przyznać, ale tak jest... Ale wiesz, odpowiednia kobieta potrafi spowodować cuda. Może się nagle okazać, że jest inaczej. Dla Ciebie jestem w stanie zrobić się wysportowany, pachnący i z odpowiednimi możliwościami i rozmiarami :-)

czyli znowu sie potwierdza ze za ten odlotowy orgazm powinnam sobie sama podziekować 😴 A teskniłam ;)

Każdy dostaje to, na co zasługuje ;-) Dla Ciebie mogę być nawet kulturalny :-D

Słodkie kłamstwa zawsze działają. Przecież muszę trochę poudawać, dopiero po jakimś czasie pokażę moje prawdziwe oblicze ;-)

mam tylko to chamskie i prostackie. Nie mogę go pokazywać na początku, bo ofiara się przestraszy i ucieknie

Jestem brzydki, ale powalam urokiem i wysoką kulturą ;-) Czasem udaje mi się nakłamać tyle, by w moje brzydkie pajęcze sidła wpadł jakiś piękny motyl :-)

czy ja motyl?:P Uwazaj oby nie czarna wdowa :D:D:D

ostatnio to musiał byc soczysty kąsek skoro tyle czasu sideł nie nastawiałes :classic_cool:

Gość kaferancik
chyba minuta i po seksie

nie żyję bez odpowiedniego ciała do konsumpcji, więc zawsze kły gdzieś mam wbite :-)

Gość nobaaa@poczta.fm
heloł!;) 🖐️:classic_cool: