Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antałek

Szybko panie na odchudzanie

Polecane posty

Gość antałek

szybko panie na odchudzanie + - 50 sylwester tuz tuz

Gość naplemente
kobieta powinna być szczupła cały rok, zawsze jest jakaś okazja ".....nie znacie dnia ani godziny"

Gość antałek
wiem .że,topików o dietach jest dużo ale to wszystko zawansowane i trudno sie dostać.Może jakas pani która ma wyniki poprowadzi nowe forumowiczki .Weszłam na jeden topik ,ale tam młode dziewczęta i jak przeczytałam zjakiej wagi chcą się odchudzic ..to ja bym chciała taka miec wiec troche wstyd . Więc serdecznie zapraszam

Gość antałek
naplemente gratulacje za szybka odpowiedz nono nie spodziewalam sie .ty to musisz szczupla byc bo chyba jakis sprint trenujesz cy co

Gość monikus
powiedz coś o sobie, stosowałaś diety?,może masz jakieś problemy zdrowotne?,bierzesz leki?

Gość naplemente
to zależy wg jakiej tabeli mnie sklasyfikujesz??? nie jestem deską, ale nigdy nie uzyskam 36

Gość naplemente
nie jestem deska tylko kloda :)

Gość ijuz
odkad pamietam to sie odchudzalam .tyłam i znowu chudlam i znowu tyłam diety nigdy nie skonczyłam zadne ,a było ich oj było ,potem tabletki o ktorych czytalam .ze zdromkiem u mnie w pożo tylko wytrwałosci brak dziekuje monius ,ze sie odezwalas ,moze bedzie nas wiecej i razniej naplamente jak milo ze jestes

Gość monikus
Nie bierz tabletek, one tylko pogarszają sprawę. Może wypisz produkty niskokaloryczne i komponuj z nich posiłki...ogranicz coś?? słodycze,tłuszcze...

Gość antałek
miło ze mnie zapraszacie na taki topik jestescie juz tam dlugo macie wyniki w chudnieciu i przyznam sie ,ze was podczytywalam ,tylko nie miałam smialosci dołączyć bo jestescie już zżyte a co do mnie to bym sie mogla pod i juz podpisac zdrowko jako tako były diety byly tabletki co schudlam to sobie pozwoliłam troche podjesc moja slaboscia to ciasta lody slodycze ,moge obiadunie sjesc a ciastka i to z kremem nie przepuszcze .pawełki maciusie to najlabsze bo jeszcze nadzienie maja Monikus dziekuje ze piszesz .witam Ijuz Naplamente ciesze sie ze jestes z nami uzyskasz te 36 .moze ktos doswiadczony przejmie topik i nas pokieruje

Gość antałek
oj monikus jak tu ograniczyc jak rodzinka miala wstapic ale nie przyszli a w lodowce sernik i tiramisu no sama powiedz co mam z tym zrobic

Gość monikus
Antałku, słodycze Cię wykańczają, gdybyś mogła je ograniczyć, mają dużo kalorii, może zamieniaj stopniowo na owoce, ale te bez cukru. Cukier ma więcej kal.niż obiad,wiem ,że kusi....ograniczaj, bo inaczej nici z diety.

Gość monikus
Antałku, słodycze Cię wykańczają, gdybyś mogła je ograniczyć, mają dużo kalorii, może zamieniaj stopniowo na owoce, ale te bez cukru. Cukier ma więcej kal.niż obiad,wiem ,że kusi....ograniczaj, bo inaczej nici z diety.

Gość antałek
a co do tabletek to szkoda gadac ,włosy zaczęły wypadac ,cera okropna ,musze sie pdnawiac .pewnie ze schudlam ,ale jakim kosztem .brakuje mi jeszcze z 10-15 kg zostalo mi jeszcze jedno opakowanie ale nigdy wiecej

Gość antałek
a co do tabletek to szkoda gadac ,włosy zaczęły wypadac ,cera okropna ,musze sie poodnawiac .pewnie ze schudlam ,ale jakim kosztem .brakuje mi jeszcze z 10-15 kg do schudniecia ,zostalo mi jeszcze jedno opakowanie ,ale nigdy wiecej teraz wcierki we wlosy mazidla na gebe i wydatki na dermatologa ,ech zycie

Gość antałek
a co do tabletek to szkoda gadac ,włosy zaczęły wypadac ,cera okropna ,musze sie poodnawiac .pewnie ze schudlam ,ale jakim kosztem .brakuje mi jeszcze z 10-15 kg do schudniecia ,zostalo mi jeszcze jedno opakowanie ,ale nigdy wiecej teraz wcierki we wlosy mazidla na gebe i wydatki na dermatologa ,ech zycie

Gość antałek
wpis nie chce sie wyslać i zniknął .wiec te tabletki to koszmar ,pewnie że schudłam i dalej bym brała bo zapasik kupiłam ,ale poszlam sciac trwała i zobaczyłam przeswity a i cera nie ta sie zrobiła .Teraz dermatolog ,wcierki we wlosy ,mazidła na gebe i pare groszy w plecy a powinnam jeszcze schudnac 10-15 kg .pazdrawiam wpisujcie sie ,wiecejbedzie razniej i motywacji

Z tym że najlepiej się nie odchudzać na \"hura\" to się zgadzam, ale z drugiej strony większość ludzi potrzebuje jakiegoś impulsu żeby się wziąc za siebie. A każdy pretekst w końcu jest dobry. Ja się ostatnio odchudzam bez powodu :) Tzn mam z czego ale zawsze się odchudzałam, bo jakaś impreza była na widoku albo coś takiego. A teraz mi nie zależy :) Sylwestra z własnego wyboru spędzam w domu więc nie muszę się szarpać. I powiem wam że to bardzo uspokaja i jako lepiej mi się \"dietuje\" Antałku życzę Ci wytrwałości i tego żebyś nie brała się za diety cud! :)

Gość monikus
Antałku, zawiesiła się kafe....,zdarza się, wpis przepadł... doskonale Cię rozumiem, ale małymi kroczkami poprawisz kondycję. Jedz warzywa, owoce kwaśne, jogurty naturalne, może uda sie ograniczyć słodycze? Będzie dobrze.Powodzenia.:classic_cool:

Gość antałek
Dzien doberek .dzieki monikus za slowa otuchy napewno masz racje .Neit najlepiej jak cos robisz bez presji najlepiej małymi kroczkami ,podziel sie z nami wynikami i metodami .Wczoraj latałam po forum diety i znalazlam fajną ww to sie punkty liczy ,dziewczeta tam jedza co chca i chudna.Poszukam w necie i moze czegos od dziewczyn sie dowiem i zaczynam od poniedziałku .Zapraszam panie z innymi dietami ,niech sie podziela doswiadczeniami ,przecież każda z pań może mieć inną dietę chodzi o to żeby sie wspierac i opierniczać za ciacho .Dzisiaj 2 zmiana wiec pakuje sernik i tiramisu (wytrzymałam wczoraj)i niech babeczki tyją.a moze dieta mż na niej najlepiej sie wyjdzie . zapraszam

Gość dobrze ja widać poprawę
wypad spamerko