Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TylkoTwójMiś

droga kruszynko, jesli bedziesz tu to.....

Polecane posty

Gość TylkoTwójMiś

...pamietaj ze kochamy się ,,ze chcemy razem zyc,,,ze tesknimy za sobą i brakuje nam siebie,,,,skarbus takie dni sa okropne,,,ja nie wiem co sie dzieje z kobieta ktorą kocham do szalenstwa,,,nie ma,,,nie moge dotknac Cię,,nie wiem jak się czujesz,,,co myslisz....baaardzo tesknie kochanie

Gość no kuurna
no kurna - nie macie gg, tlena czy innego komunikatora?? zasmiecasz misku tylko to forum!

Gość gbadsa
Co jest Misiu? W takie dni wraca do męża?

a dlaczego tak jest jak piszesz? nie znasz jej jeszcze? czy moze znasz, ale jej nie ma tam gdzie Ty jesteś?

Gość Twoja kruszynka misiu
Kocham cie moj misiu..usycham z tesknoty za Toba..tak bardzo chcialabym sie przytulic do Ciebie a nie moge...ciagle siedze i placze z tesknoty..jestesmy dla siebie stworzeni..moj najdrozszy ..

Gość eeeeeeeeee
nie wiecie co to gg????????????

Gość r.r
kocham cię , już niedługo skarbuś wyspij sie , do jutra

Gość TylkoTwójMiś
jest moja kruszynka;) kocham Cie skarbie....naprawde juz niedługo????skarbie,,,,spokojnej nocy,,,,prosze cie kochanie,,,,daj rade,,dzadzwon rano kochanie,,,dobranoc...pomysl ze przytulam cie jak zamkniesz oczka,,,,,kocham cie....

Gość r.r
bardzo cię proszę połóz sie o normalnej godzinie:)) do jutra skarbuś

Gość r.r
jestem:)rozpoznajemy sie bezbłednie misiu

Gość TylkoTwójMiś
kochanie ogl tvn,,,po filmie pujde spac,,,a ty....ty tez sie połóz i zasniej...prznajmnie udaj ze spisz ...prosze cie kochanie......pamietaj ze kochamy sie baaardz,,,,kochanie jestesm Twój a ty moja.....ciekawe jak minoł ci wieczór,,,,połóz sie spac prosze....

Gość TylkoTwójMiś
rozpoznajemy sie bo kochamy sie i znay sie baaaardzo dobrze,,,,chciałem Ci powiedziec ze jestes dla mnie wszystkim kochanie,,,ze jestes mym sercem...

Gość r.r.
oki, zaraz znikam z kafe,,,, dobrej nocy kocham cię bardzo i tęsknie jutro śpię do 8:((

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kretynko - to do autorki, daj se siana i skończ z tym beznadziejnym pisaniem. ani to po polsku ani śmieszne, ani składne. :P napij się jakiegoś naparu, najlepiej i oszczędź czytającym tego bełkotu :P pa!:)

Gość TylkoTwójMiś
zadzwon rano kochanie,,bo pewnie ig nie ma wiec bedziesz sama rano....kochanie pujdziesz spac odrazu???dasz rade kochanie???prosze Cię....

Gość r.r.
misiu moj idz juz spac,ja teraz mam innego obok siebie,jutro sie Toba zajme,dobranoc kochanie...kocham Cie bardzoooo

Gość r.r.
zadzwonie, prymitywne towarzystwo na tej kafeterii znikamy:))

Gość musiałemzmienicnickMIS..
kocham Cię kocham Cię kocham Cie kocham Cię KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!dobranoc kochanie.pamietaj o nas.....

Gość twoja ukochana ex kruszynka
Misiu odwal sie ode mnie. Mam juz nowego mena o wiele bardziej przystojnego i bogatszego od ciebie. Ty juz dla mnie nic nie znaczysz wiec odczep sie ode mnie z tymi durnymi tekstami. Z uszanowaniem twoja Misia (juz ex)

Gość musiałemzmienicnickMIS..
prymitywne kochanie,,,zgadza sie naszczescie my sie rozpoznajemy ;) bo kochamy sie bardzo...dobranoc moje malenstwo....

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
prymitywna autorko oszczędź sobie i idź spać bo o niczym mądrym nie jesteś w stanie napisać więcej :P

Gość r.r..
dobranoc moj idioto..

Gość r.r.a
heheheeeeeeeee- wypieprzaj bo to nie twój temat

Gość znowumusiałemzmienicnickMIS..
kochane malenstwo nie denerwuj sie.....prosze.....nie wazne co te prymitywy pisza,,,najwazniejsze jest to ze my sie kochamy,,a cała reszta moze sobie pogadac i tyle,,,,,połóz sie spac i zasnij szybciutko..prosze kochanie.....

Gość r.r.a
idę spać papa, całuski

Gość znowumusiałemzmienicnickMIS..
Ty idz spac, ja w ten noc nie bede spac bo bede sie zabawial z twoja kolezanka. Sorry kochanie ze cie zdradzam ale ja nie moge wytrzymac. Chce mi sie seksu a ciebie nie ma, wiec twoja kolezanka zaoferowala mi sie dotrzymac towarzystwa. Chyba sie nie obrazisz. Pa, kocham ciebie