Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_32443

Kwiaty

Polecane posty

Gość kwiatek_32443

Moja przyjaciolka, w ktorej jestem zakochany ma niedlugo imieniny. Spotkam sie z nia dopiero 2 dni po tym ale i tak chcialbym dac jej prezent. No i wymyslilem ze podaruje jej bukiet z 7 czerwonych róż.. 7 to jej ulubiona liczba.. Czy to dobry pomysl?? i czy wypada np. jak bedziemy szli przy kwiaciarni powiedziec zeby chwile zaczekala i wejsc i kupic ten bukiet??

Gość kekeo
Zalezy na jakim stopniu znajomosci jestescie.Ile sie znacie? wjakch relacjach jestescie? Roze symbolizuja milosc, wiec uwazaj. Zolte roze juz jak cos. :)

Gość knsdksfsfe
nie kupuj kwiatow przy niej.. Mi by było dziwnie, ze ktoś kupuje kwiaty przy mnie, bo tak nagle jakos coś mu się przypomniało..

kawiaty zawsze mile widziane, to \"bezpieczny\" i miły prezent, ale też zdecydownie odradzam, żebyś je kupował przy niej

Gość Do kekeo
Zolte roze symbolizuja zazdrosc, glupio radzisz. Najbardziej neutralne a dajace lekko do zrozumienia, beda roze biale lub herbaciane.

jakie romantyczne:)moim zdaniem moga byc czerwone:P i nie wazne co symbolzuja wazne ze sa sliczne;) tylko rzeczywiscie nie kupuj przy niej...

Gość Wazne co smybolizuja
A czerwone zbyt wiele mowia. Romantyczna moze jestes ale nie za madra.

Gość kwiatek_324
ale ona wie ze sie w niej zakochalem. juz jej to powiedzialem.. i te kwiaty to chce tylko odebrac i odrazu jej dac.. a nie kupowac przy niej..

Gość Golebica spod Ratusza
No to rozowe roze :) Albo idz do jakiejs profesjonalnej kwiaciarni i tam niech Ci doradza. I dolacza jakies info o mowie kwiatow ;)

Gość kwiatek_324
ale moze tak byc ze przy niej tylko odbiore?? i zaraz jej dam??

Gość Golebica spod Ratusza
Oczywiscie. A mozesz tez przez poslanca, ktory do Was podejdzie.

Gość nigdy w zyciu zoltych kwiatow
!! Czerwone symbolizuja milosc. Ale a na tyle pospolite, ze lepiej czerwone niz zolte ;) I mysle, ze to bardzio romantyczny pomysl z wdepnieciem do kwiaciarni przy dziewczynie ;) Ogolnie dobry pomysl :)

Gość kwiatek_324
milo ze ktos pomyslal ze to romantyczne wejsc do kwiaciarni przy dziewczynie... ;)