Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lostt

3 testy ,okres...ciaza??

Polecane posty

Gość lostt

Dziewczyny robilam 3 testy Jeden 4 dni przed okresem -negatywny Drugi 2 dni przed okresem-negatywny (obydwa byly z porannego moczu) Nastepny 3 w 3 dzien okresu wieczorem rozniez negatywny. Dostalam okres przez dwa pierwsze dni ze mnie lecialo jak podczas normalnego okresu jednak pozniej w 3 dzien okres sie zmniejszyl i tylko troche krwi leci... Temperatura niby spadla jak podczas okresu,ale piersi nadal bola. Co ma o tym wsyztskim myslec???? Napiszcie, prosze...

spokojnie :) w ciazy nie jestes a piersi przestaną cie bolec zaraz jak ci sie skonczy @

Gość wariatka_z_krakowa
No a ja mam z kolei takie pytanie: jeden test robiłam trzy dni przed terminem okresu, wynik negatywny (oczywiscie z porannego moczu), dwa dni później przyszedł okres, ale własnie tez był dziwny dwa dni w sumie obfitsze, ale juz 3 kolejne to takie marne plamienie. No i własnie mam do was pytanie, bo to był mój pierwszy raz, niby z prezerwatywą, ale ja od tego czasu mam psychoze, ze jestem w ciąży, mam zgage, zaparcie, powychodziły mi żyły wszędzie, ale np. nie mam podwyższonej temperatury, ani tez nie odtrąca mnie od kawy, póki co nie mam żadnego śluzu, nie jestem tez jakoś senna; ale w kółko przesladuje mnie mysl, ze jestem w ciazy, mam twarde podbrzusze i generalnie juz świruje :( Myślicie, ze sobie to uroiłam wszystko czy rzeczywiscie jestem w ciąży? oczywiscie w poniedzialek pedze robic test z krwi :>

Gość lostt
ja dzis z rana mam temperature 36,1 niska taka jak zawsze podczas okresu,ale w takim razie chyba cos nie tak z hormonami bo piersi mnie zadko bolaly w okres , no moze jeden raz ale wtedy jeszcze nie zwracalam na to specjalnej uwagi

Gość na ogół jest tak
że jak test negatywny i przychodzi miesiączka, to 100% ciąża