Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooogoool

jak poderwać-proszę

Polecane posty

Gość gooogoool

doradźcie mi mam problem ktory okazuje sie poważnym dla mnie poznalam kolesia ktory pracuje jako barman w moim ulubionym pubie ktory jest niedaleko mnie i czesto w nim bywam-nie powiem strasznie mi sie koleś podoba-powiedzcie mi jak zagadac do niego, jak dać znać jaka sztuczke wymyslec zeby go zdobyc-przy okazji zdobycie numeru telefonu lub gadu gadu przez osobe trzecia jest mozliwe i latwe ale obawiam sie etgo-doradzcie prosze!!!

Gość jazjxvbnm
No dobrze. Pomogę ci. Ile masz dziecko lat ?

Gość kikikikiikikikik
19;]

Gość hjkhkhkhkdcvb
Wystarczy, że będziesz się koło niego kręciła i zagadaj do niego na taki jakiś banalny temat. To on musi się tobą zainteresować, pamiętaj o tym !

Gość wariat na rolkach
no rada nie z tej ziemi :)

Gość No to
Podaj lepszą :)

Gość gooogoool
wlasnie podajcie mi lepsza:D

Gość wariat na rolkach
dziwię sie ze sie tak niektórzy czają z zagadaniem do kogoś, przecież jesli nie masz tematu do pogadania to nie musisz na siłe siedziec i gadac,zawsze mozesz powiedziec ze masz malo czasu w tej chwili a chcialabys go poznac na dluzej niz na najblizsze 2 minuty i czy moglby dac nr telefonu/gg/jakikolwiek kontakt (niepotrzebne skreslic). Jesli facet nie ma juz swojej drugiej polowy i nie jestes jakąś szkaradą z jaskini to napewno sie ucieszy z propozycji i chetnie pujdzie. chyba ze to jakis burak bez karku to nie wiadomo co zrobi bo taki mozgu nie ma. ale wtedy wspolczulbym Ci gustu :)

Gość wariat na rolkach
poza tym faceci lubia zdecydowane dziewczyny (przynajmniej wiekszosc facetów). jak juz sie odwazysz podejsc na tą minute i zapytac o nr telefonu to zrób to zdecydowanie a nie: yyyyy,eeeee. hmmm,yeee, czeeeesc, yyyyy dasz nr telefonu?? normalnie bym zszedł na udar gdybym takie cos uslyszal:)

Gość gooogoool
kurcze-chyba jest jednak kobita z jaskini chyba-bo do konca nie wiem-nie ma to jak niepewnosć:D