Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominacja i Uległość

BDSM

Polecane posty

Kto, co, jak? pewnie nikt...

Gość co chcesz wiedzieć
? ile masz lat ?

Gość hihiiiiiiiiiii
mnie strasznie kreci .... szczegolnie bycie strona ulegla, niekoniecznie BDSM w formie bolu, ale sam element np walki miedzy parnerami, a potem cos w rodzau gwaltu... nie wiem czy kiedykolwkiek odwaze sie przyznac chlopakowi do tego :)

Gość knsdksfsfe
"pewnie nikt" - phi, odechciało mi się wypowiadać.. Druga sprawa to może zadaj inaczej pytanie, a nie tak "kto, co i jak", bo tak to wybacz, ale co ci napisać? A może satysfakcjonuje cię odpowiedż: ja + mój chłopak / za dużo żeby opisywać / w każdy sposob, w jaki nam sie zachce..?

Gość łoessssusssss
byś spierdolił poza swój zaścianek i zobaczył jak wygląda rotacja na rynku............................... matrymonialnym, to byś nie beczał jak koza.

co chcesz wiedzieć - jak bardzo jest to wazne?:) knsdksfsfe - skąd mam wiedzieć, czy zwolennicy siedzą na kafe?:) raczej w to powątpiewałam :) a poza tym zadałam pytanie tak, jak chciałam. Nie musze pytać o konkretne rzeczy. Ogółem chciałabym, żeby ktoś się wypowiedział na ten temat w taki sposób, w jaki chce... dziękuję za odpowiedzi