Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllooooyyyy

SZYBKO ZOBACZCIE JOLE KWASNIEWSKĄ ..ONA MA 52 LATA..A WYGLĄDA NA ...SZOK..

Polecane posty

Gość lllooooyyyy

http://www.pudelek.pl/artykul/6157/52_letnia_jola/ najlepsze ,że widziała ją na żywo moja mama kiedyś z bliska i mówiła ze myslala ,że zawału dostanie. WG NIEJ JOLA BYLA ZAWSZE PIĘKNA I ZAWSZE JAK W TV JA WIDZIALA TO MOWILA ZE SLICZNA A PO TYM JAK JA ZOBACZYLA NA ZYWO POWIEDZIALA ZE TIO NIEMOZLIWE..ZE WYGLADA JAK POTWÓR I MA TWARZ JAK STARA BABA ..ZE JUAK TO MOZLIWE ZE W TV WYGLADA TAK SLICZNIE.. hehe musialam jej tłumaczyc długo ze telewizja to inny swiat :)

Gość to niesmaczneee
Moja mama ma 52 lata i w porównaniu do niej ma szyje jak dwudziestolatka a cialo i twarz jak dziewczynka.CO SIE STAŁO JOLI? PRZECIEŻ MIAŁA LIFTINGI. chyba choroba olka ja postarzała.

Gość Monika...
Pamiętajmu,że wszyscy się zestarzejemy.

wazne by zestarzec sie z godnoscia. podejrzewam, ze Jolka kase na oparecja ma, ale wybiera nature. a porownywanie \"ze moja mama to, moja mama tamto...\" sory ale to bardziej zalosne niz pomarszczona skora na szyi.

właśnie, pamiętajmy, ze wszyscy się starzejemy a na szybkośc starzenia wplywa też wszytsko to, co się dzieje dookoła. choroba najbliższych czy jakieś rodzinne zawirowania mogą postarzyć człowieka w mgnieniu oka.

Gość GHGHG
IDIOTKI ALE JOLA JEST PO LIFTINGU TWARZY NA BANK BO SAMA SIE PRZYZNALA N AZYWO BO OGLADALAM W JAKIMS TOKSZOKU WIEC NIE POWINNA SIE STARZEC TAK .

Ona jest przereklamowana. Moja mama jak ją widzi w telewizji, to zachwyty: \"to jest piękna babka\", a w rzeczywistości, to ona potrafi się ubrać, umalować i dobrze uczesać, bo atrakcyjna na pewno nie jest. Na swoje lata też nie wygląda. Wygląda starzej.

Gość qqqqqqq
Ciekawe jak wy bedzeicie wygladac w jej wieku, pewnie jak stare prochna.

Oj dziewczyny. Kiedy wy wreszcie pojmiecie, że nad wizerunkim w tv czy prasie pracuje sztab ludzi i to przy pomocy baaaardzo różnych technik- makijaż, światło itd. Nie ma co się tak dziwić, proces starzenia sie dotyczy wszystkich. A Jolka i tak jest niezła- dobra figura, zadbana. Ile 50 latek znacie tak wyglądajacych?

Gość n nie
Przecież to nie ona, nie widzicie????????