Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdla od oltarza

Po co jej ślub ?

Polecane posty

Gość zdla od oltarza

Naciska, płacze, grozi rozstaniem itd ! Ale po co ? Po ślubie bedzie miala dokladnie tak samo jak teraz ...wiec po co ?

Gość ile jestescie razem
ile ma lat? .... i ile Ty masz lat?

bo dla koebiety to jest przypieczetowanie milosci i oznaka ze chcesz z nia byc do konca zycia............. teraz pewnie ma watpliwosci czy ja kochasz.......... takie juz jestesmy

Gość zdla od oltarza
a bez ślubu to co miłość gorsza ? mamy po 27 lat

Gość sdjbgdhjdvhgh
ty wiesz po co jak nie chcesz slubu to powiedz ale nie zadawaj pytan na ktore znasz odpowiedz .......... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`.. . . .. ........ ........ |. . . . . |. . .| ......... ......... .. . . . ./ . ./ ........... ........... `=(.. /.=` ........... ............. `-;`.-' ............. ............... `)| ... , ......... http://myspace.com/angellaashtonla

no to z drugiej strony: skoro uważasz, że będzie tak samo, jak teraz, to dlaczego Ty się opierasz? No niby tylko papier, ale chyba jednak nie do końca ...

Gość ile jestescie razem
a pytałes ją po co jej ten ślub?

Gość zdla od oltarza
ona chce zmienić tą sytuacje widocznie coś jej ten ślub ma dać czego nie ma teraz...jak się pytam co to zmienia temat

wiesz co, ja tez specjalnie nie chce slubu bo uwazam ze w naszych relacjach niewiele to zmienia, ale za maz wyjde, bo 1) ja go kocham a on chce slubu, uwazam ze jesli sie kogos kocha to na pierwszym miejscu stawia sie nie swoje a drugiej osoby szczescie 2) jesli cos mi sie stanie chce zeby po mnie dziedziczyl

To proste. Ona ma juz 27 lat. Jesli zylibyscie bez slubu, to oznacza ze w kazdej chwili moglbys sobie odejsc. I o ile facet ma calkiem spoko.. o tyle kobieta okolo 30stki juz nie. Lepsze partie pozajmowane, a te co zostaly to albo dzieciate, albo jacys rozwodnicy z przeszloscia.. Ogolnie laska czuje ze musi cie usidlic, bo czuje sie stara i zagrozona. Cos w ten desen

skoro się bronisz, to jdnak masz świadomość, że jednak nie to samo -no przecież to jest logiczne powiedz wprost , że nie chcesz bo .... (i tu sam wiesz najlepiej), a nie wstawiaj ściemy, że to i tak nic nie zmieni

szukasz dziury w calym...dla kobiet slub jest czyms waznym i tyle..wy faceci tego nie rozumiecie skoro wlasnie uwazasz ze zycie bedzie takie samo i ze ja kochasz to zrob jej to przyjemnosc i tyle..... no chyba ze wamsz co do niej watpliwosci to jej to piwiedz prosto z mosta a nie mydlij oczy:o

kobiety chcą ślubu bo - chcą założyć fajną białą suknie - wydaje im sie, że relacje mąż-żona to oznaka doroslosci i znacznie roznia sie od relacji partner-partnerka w nieformalnym związku - bo wydaje im sie, ze po slubie facet bedzie bardziej do nich przywiązany - bo rodzina sie pyta kiedy slub - i najwazniejsze... BO WSZYSTKIE KOLEZANKI JUZ WYSZLY ZA MĄŻ :P

no jeszcze coś by się pewnie znalazło, ale jesli nawet, to nie zmienia faktu, że jak facet naprawdę kocha i jest pewien, to choćby dla lepszego samopoczucia swojej kobiety ożeni się - no skoro i tak nie ma dla niego różnicy ...

Gość zdla od oltarza
a dlaczego nie chce ? skąd ja wezme kase na wesele? Za to mamy wycieczke życia , a nie jeden bzdurny wieczór! Czyli ona nie ma zaufania do mnie bo myśli , że ją zostawie kiedyś ? Jakbyście się poczuly gdyby facet robil testy na ojcostwo bo wam nie ufa czy czasem sie nie puscilyscie ? chore jestescie...

Gość Dziwny jestes
Tobie jest wygodnie sie nie zenic a ona moze chce poczucia stabilizacji i bezpieczenstwa.

Gość zimny Romek G
im chodzi o czysto finansowy aspekt...w razie czego czlowieku jest wstanie z ciebie ciagnac kase przez dlugie lata...a tak pakujesz sie i moze ci skoczyc............ Nie daj z siebie zrobic jelenia...

nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi testami na ojcostwo a tak ptzy okazji to wspolczuje twojej dziewczynie:o masz spierdzielone podejscie do tego wszystkiego:o a skad wiesz ze ona chce wielkie weselisko na 200 osob?

Ja tam wiem, ze przed moim slubem spisuje intercyze :P.. Wtedy i ja i ona bedizemy mieli poczucie bezpieczenstwa :P Czesc Decha :)

no niezła wymówka - kasa :O nikt Ci nie każe robić fety na 200 osób - kameralne imprezy są teraz w modzie ;)

Gość zdla od oltarza
a jakiej stabilizacji i bezpieczenstwa nie ma teraz ?

Gość zdla od oltarza
ale ja wiem ze ona pol rodziny chce sprosic i chce wesela ! Jak narazie jako jedyny powod slubu podajecie jej widzimisie :/

ok nie chcesz slubu to nie bierz :o nikt Cie do tego znie zmusi jezeli nie zrozumiesz jej to nie ......... tylkos ie teraz martw zeby ona Ciebie zrozumiala:o

Gość zdla od oltarza
Co mam zrozumieć jak nawet wam brak argumentow ?

Gość Dziwny jestes
Dla wielu kobiet malzenstwo jest przypieczetowaniem zwiazku. Wiesz co, stary? Zostaw te dziewczxyne, jestes jeszcze piekielnie niedojrzaly do malzenstwa, do bycia z kims na stale. Zostaw dziewczyne, ona ma szanse na normnalne zycie i na faceta, ktory da jej to, czego ona pragnie. Ty nadajesz sie tylko do zabawy.