Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic i boje sie

DORADŹCIE KOBIETY JAK SIĘ ZACHOWAĆ GDY.....POMÓŻCIE

Polecane posty

Hej kobietki!🌼 Mam do Was pytanie - 2 tygodnie temu rozstałam się z facetem - strasznie to wszystko przeżywałam, myśłałam że on po prostu od razu przeszedł do codzienności po tym i że olał to co było między nami... Gadaliśmy co kilka dni i własnie tylko pytał co u mnie, jak samopoczucie itd ale nic ze teskni...:( Wczoraj do niego zazdwoniłam,a on zaczął mi mówić jak mocno tęskni, jak mu źle, że wine widzi tutaj w sobie za nasze rozstanie(w dniu kiedy się rozstawaliśmy obwiniał mnie,choć moje zachowanie zawsze było wynikiem tego,ze robił coś co mi sie nie podobało). I teraz pytanie do Was moje drogie: dziś się spotykamy-nie wiem czy pogadać po prostu co u nas czy może jakies pertraktacje żeby wrócić do siebie:( I wiem,że postanowię sobie,że ja do niego żadnego gestu nie zrobię by dać mu do zrozumienia,że chce dalej z nim być, ale nie wiem tez co zrobić...:( Bo w chwili gdy wiem, że on siebie obwinia i wiem,ze teskni(on wie tez,ze ja mocno przeżyłam rozstanie i tesknię) to sam powinien teraz zrobić krok i powiedzieć,że chce ze mną być. Co innego gdyby widział winę we mnie-wtedy może nie chcieć wrócić do mnie bo by myślał, że ja nadal będę taka jak byłam i że nie ma to sensu,ale gdy wine widzi w sobie to chyba on teraz powinien dac mo znak...? Boję się tylko,że on zrobi z sibie super bohatera i bedzie walił hasła w stylu "kocham Cie i tęsknie i nie umiem żyć bez Ciebie,ale popsułem to co było między nami, zawiodłem Cię i muszę ponieść tego konsekwencje":o I co wtedy mam mu powiedzeić na takie hasło?:( Że ok masz racje?:( Strace go wtedy,ale przeciez błagać go nie bedę żebyśmy byli razem i że da się to wszystko naprawić:( Każda z opcji jest zła,a ja nie wiem co zrobić:( ????????

Gość trudno tak
hmm.. moze jednak wykaze inicjatywe i zacznie temat ze chce wrocic. przeciez wie ze Tobie zalezy a on popsul, wiec proste ze to on musi starac sie naprawiec... jesli Cie kocha, to on powinniec wyjsc z inicjatywa..... to jemu odwalilo...;/

no najgorsze to,ze ja juz sama zapytałam wczoraj o spotkanie jak zadzwoniłam:o Ciekawe kiedy on by zapytał o spotkanie:o Pewnie za 3 tygodnie:o

Gość trudno tak
wiec zrobilas pierwszy krok. dobrze jest :) teraz jego ruch... teraz juz tym bardziej wie ze nie jest Ci obojetny. teraz wszystko w jego rekach... dlatego ze czesto do nich nalezy ostatnie slowo tyle kobiet cierpi...

własnie!! To ostatnie zdanie to cała prawda:( Tyle cierpinie na świecie jest przez uczucia:( I chyba najwięcej dlatego,że to do nich nalezy ostatnie słowo:o Ale najgorsze,że będzie mówił że mu źle i w końcu powie"no to co?Idziemy do domu?":( i tyle i co wtedy?:( Strace go a nie chce i NIE ZROZUMIEM TEGO jak mi powie,ze kocha ale musi ponieć konsekwencje swojego głupiego zachowania:/

Gość trudno tak
powiedz mu ze te konsekwencje nie musialby byc takie drastyczne jak mowi gdyby troche pomyslał.. i idz... jesli mu zalzy to bedzie dla niego znak zeby dzialal bo jestes na tak a jak nie odezwie sie to znaczy ze robi z siebie ofaire losu.sam sie pogubil. a Ty na tym wyjdziesz z twarza bo nie nagadasz mu o swoich uczuciach , jedeynie w subtelny sposob dasz mu do myslenia.

Gość bluka
pytanie, czy jesli ty poprosialas o spotkanie to on liczy sie z tym, ze chcesz mu cos powiedziec lub zaproponowac zle zrobilas moim zdaniem

Gość trudno tak
przeciez po rozstaniu juz rozmawiali i chyba byly tez spotkania...(?) wiec to spotkanie nie jets na zasadzie przelamaniu lodu...

Gość gzyms huhu
a po co się w ogóle spotykcie skoro sie rozstaliście ? co to za pomysły haha powiem ci że jak on rzeczywiscie chce z tobą być to się o to sam postara bez twojej pomocy i ułatwien. natomiast jak będzie ci sie wydawało ze on potrzebuje pomocy czy ułatwienia to znaczy ze tak na serio to; żal mu tego co było i już nie będzie, ale nie chce do tego wracać. i tyle.

nie- to bedzie pierwsze spotkanie od rozstania, w sumie to drugie:P bo pierwsze było przypadkowe kilka dni temu... To będzie pierwsze sam na sam...

Gość trudno tak
to rzeczywiscie moze sobie pomyslc ze chcesz cos zaproponiowac. ale rozmawiaj z nim normalnie ..bez podtekstow... tak jak juz wczesniej pisalam , niech on to naprawi. jesli Ty teraz to naprawisz. bedziesz nieszczesliwa, bo nie bedziesz czula ze jemu zalezy.. wiec zacisnij zeby i czekaj..

Gość trudno tak
albo odwolaj spotaknie powiedz ze Ci cos wypadlo..

o nie:P spotkania nie dowołam:P boje sei wlasnie tego,ze bedzie mowił mówił o nas i jego ucziciach o bzdurach tez a ja ciagle tylko bede czekała az mnie chwyci za reke:( ale i tak pewnie "zgasi" mnie od razu jakims hasłem ze bedzie musiał jakos sobie poradzic i zeminic swoje zycie:/ faceci!:o

Gość czekaj na jego ruch

Gość Ale przecież ...
z jakiegos powodu się rozstaliscie. Poza tym mówic KOCHAM a KOCHAC to roznica, slowa nic nie kosztują i to musisz zrozumiec. 🌼

No to chyba normalne,ze sie człowiek rozstaje z jakiegos powodu:P

Gość No wlasnie ...
i musial to być wazny powód jeżeli doszlo do waszego rozstania ... więc co się zmieniło przez te nastepne dni, że jednak chcesz do niego wrócić i czy warto znowu wchodzic do tej samej wody ?

Gość Cos mi się wydaje
że tobie wiecej zalezy na nim jak odwrotnie ... więc moze zastanów się czy warto wracać ... ???????????????????????????????????????????????

Gość Moja rada ...
nic na siłę :P

Gość To zalezy z jekiego ...
powodu sie rozstaliście, czy to byla bzdura czy cos powaznego ? To jest istotne / Na podstawie tego co powiedzialas to trudno tobie cokolwiek radzic, więc zdecyduj się, albo mowisz konkretnie albo ... :)