Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby siter

Czy jestem zazdrośnicą??

Polecane posty

Wczoraj była u mnie koleżanka, która mieszka za granicą. Siedziałyśmy do 22 i gdy ona zaczęła się zbierać, chciałam był miła i poprosiłam męża by ją odwiózł do domu. Koleżanka jest singlem, jest ładna. Gdy oni wyszli naszły mnie wątpliwości, bo tyle się słyszy o koleżankach co odbijają mężów przyjaciółkom. Gdy mąż wrocił podzieliłam się z nim swoimi myślami, rozbawiło go to. Powiedzcie czy takie myśli to niepotrzebna zazdrość?

heheeheh sie ubawilam tez:D Niepotrzebnie sie zamartwialas chlopak mojej kolezanki tez mnie kiedys odprowadzil do domu i tragedi nie bylo:P

:-)) mnie też wiele razy podwoził mąż czy chłopak niejednej koleżanki, ale ja jestem ja. Pamiętam wiele lat temu moja koleżanka singielka poszła na sylwestra ze swoją przyjaciółką i jej chłopakiem gdy ta przyjaciółka zle się poczuła (przed północą) wskutek pomieszania alkoholu, jej chłpak odwiózł ją do domu i sam wrócił za jej namową na zabawę, która skończyła się \"miło\" dla koleżanki singielki. Ja znam obie.

no ale do takich rzeczy trzeba dwojga:) jesli ufasz swojemu mezowi to sie o nic nie martw;)

Gość sdjbgdhjdvhgh
zrobilas dwa bledy -numer jeden nie wysylaj faceta z kolezanka a jak musisz to razem ja odwiezcie-numer dwa - dalas mu znac ze zazdsosna jestes http://myspace.com/angellaashtonla

Odradzam również kontaktowanie swojego faceta w koleżanką singielką!