Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka_3103

PROSZE O POMOC..!! WIARYGODNOSC TETU CIAZOWEGO....

Polecane posty

witajcie. Mam jedno male pytanie ktore mnie nutruje od jakiegos juz czasu. Jestem 18 dni po odstawieniu tabletek. Z kolei dzisiaj mija 15 dni od ostatniego stosunku ktory odbylam.. stosunek byl z gumka bez wytrysku. Moje pytanie brzmi.... czy przeprowadzenie testu ciazowego 15 dni po stosunku bedzie wiarygodne?? chce wykonac test pomimo tego iz byla gumka ale nie bralam juz tabletek... i jescze jedno... o czym moze swiadczyc bialy lepki nieprzezroczysty sluz????? prosze o odpowiedz tych ktorzy moga sie wypowiedziec w tym temacie.:) z gory dziekuje:):)

Gość jola87
test możesz już sobie zrobić a najlepiej po miesiącu ci wykaże wtedy na 100% a ten śluz to albo od zapalenia albo od stresu przynajmniej ja tak uważam skoro ostatni stosunek był z zabezpieczeniem plemniki różnie żyją w zależności od środowiska w pochwie ale tobie ciąża raczej nie grozi

Gość Paulina88
wydzielina moze swiadczyc po prostu o owulacji, ktora sie wreszcie pojawila u Ciebie :) testy bywaja zawodne niestety... moja siostra robila test dwa razy- wyszedl negatywnie, natomiast byla w ciazy (dodam, ze test robila 2 dni przed spodziwana miesiaczka- czyli nie za wczesnie od zaplodnienia)... pozdrawiam :) aha... jesli chcesz miec pewnosc polecam badania na hormon HCG- te sa niezawodne ( kosztuja okolo25 zl)