anula89 0 Napisano Listopad 2, 2007 kochalam sie przed chwila z moim chlopakiem i zjechala nam prezerwatywa jednak uzywalam patentex oval srodek plemnikobojczy. Moj chlopak na szczescie nie doszedl Mam dzisiaj 28 dzien cyklu, jednak mam rozregulowany okres i ostatnio trwal 45dni czy jest jakas szansa zajscia w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Listopad 2, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złata Lilina 0 Napisano Listopad 2, 2007 jak się masz stresować to idź do lekarza po postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Listopad 2, 2007 a jakie jest wasze zdanie? bylam u 3 lekarzy i zaden nie chcial mi przepisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina88 Napisano Listopad 2, 2007 probuj dalej... skoro masz tak nieregularne cykle to przy odrobinie pecha mogliscie trafic akurat na owulacje...ja dla swietego spokoju poruszylabym niebo i ziemie, zeby dostac postinor (jestem wlasnie po zazyciu)... pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze robisz Napisano Listopad 2, 2007 rób tak dalej... popatrz na ten filmik http://skocz.pl/pigul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach