Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_klaudia

SPOZNIA MI SIE MIESIACZKA 5 DZIEN, CZY TO CIAZA??niedawno odstawilam tabletki an

Polecane posty

Gość klaudia_klaudia

powinnam dostac miesiaczke 5 dni temu, od jakiegos tygodnia boli mnie brzuch, czy moge byc w ciazy? nie mam innych objawow przocz braku miesiaczki i bolu brzucha, 4 miesiace temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, czy to moze po nic tak rozregulowal mi sie cykl? czy ktos tez tak mial po odstawieniu tabletek?

jesli wspolrzyjesz to natychmiast zrob test!!! bardzo latwo zajsc po odstawieniu tabletek ,ja wlasnie tak mialam odczuwalam ciągly bol w podbrzuszy tak jak do okresu ale okresu nie mialam w koncu sie zdecydowalam zrobic test.... bol w podbrzuszy to efekt rozszerzającej sie macicy !!!!

Gość klaudia_klaudia
prosze Ciie nie strasz mnie nawet :-(

Gość klaudia_klaudia
mnie boli brzuch juz od tygodnia i to bardzo, wspolzylam ale to byl stosunek przerywany, wiem ze to zadne zabezpieczenie ale bralam dlugo tabletki i musialam zrobic przerwe kilku miesieczna, chcialam je odtawic na 3, 4 miesiace, i w tym czasie nie zabezpieczalam sie bo moj chlopak nie chcial uzywac prezerwatyw, i stosowalismy stosunek przerywany

po odstawieniu tabletek okres moze sie spozniac, nawet spozna sie bardzo czesto...moze sie nawet nie pojawic przez jakis czas...wiec nie panikuj...

kobieto, wykończysz się zamartwianiem. Skoro jesteś już 5 dni po terminie, możesz spokojnie zrobić test. Wstań od kompa i leć migusiem do apteki!!

Gość wiochmenka
spoko, mógł sie rozregulować ale naprawdę - nic tak nie wykańcza jak niepewność zrób test, bedziesz wiedziała na czym stoisz

Gość klaudia_klaudia
ale to 4 miesieac po odstawieniu...pierwsza miesiaczke po odstawieniu dostalam po 30 sniach, druga po 31, trzecia tez po 31 dniach a dzis mija 37 i nie ma

Gość klaudia_klaudia
dziekuje dziewczyny za wpisy, kupie dzis test i go zrobie, mam nadzieje ze nie jestem w ciazy bo moj swiat sie zawali jesli bede :-(

ja tez tak mialam po jednym miesiacu po odstawieniu i mialam nadzieje ze tak od razu nie mozna zajsc lec do apteki po test!!!

Gość klaudia_klaudia
ja myslalam ze po odstawieniu przez kilka miesiecy nie mozna zajsc.... :-(

Gość klaudia_klaudia
ide sie ubierac i lece po test, mam nadzieje ze bedzie negatywny,,

Gość taka ja jedna
Dziewczyny czy Wy naprawde nie umiecie poszukac pdobnych tematow,codziennie co godzine powstaje ten sam temat czy jestem w ciazy ,zadna z Nas nie jest jasnowiedzem i Ci nie powie czy jestes czy nie.Wystarczy w opcji szukaj wpisac to o co chcesz zapytac i juz Ci sie wyswietla,nie zasmiecjacie forum!!!! Ruszcie troche głowa.

Klaudia to tak jak ja myslisz , w dodatku gin mi powiedzial ze najwiecej blizniakow rodzi sie wlasnie po odstwieniu tabsow

Gość wiochmenka
jak już bedziesz wiedziała, co i jak , i jakby to faktycznie była ciaża, to wtedy mozesz sie zastanawiac , coo dalej robic wymyślac dzikie scenariusze, jak sie nic nie wie - to nie ma sensu

Gość klaudia_klaudia
Foevergirl- ja naprawde bylam przekonana ze nie zajde zaraz po odstawieniu..... myslalam ze to nie mozliwe, niewiem skad bylo u mnie takie przekonanie,,, ale tak wlasnie myslalam, co prawda wspolzylam z chlopakiem ale zawsze to byl stosunek przerywany ja juz sama nie wiem, jestem w szoku i chyba zwariuje dzis, az boje sie zrobic ten test, bo jak wyjdzie ze jestem w ciazy to chyba swiat mi sie zawakli

to napisz koniecznie jak Ci wyszlo ale chyba taki test daje pewnosc po 6 dniu choc juz teraz nie jestem pewna ,ja po odtswieniu tabsow wspolzylam raz ,i to byl o jeden raz za duzo;/

Gość klaudia_klaudia
mam nadzieje ze to nie ciaza... ide po ten test

Gość wiochmenka
nie zawali sie świat, po prostu ci się rozjasni pole widzenia ja tak miałam , panikowałam, cudowałam, ryczałam, w końcu zrobiłam test i wyszło - ciaża i po prostu wszystko sie wyklarowało bo widzi sie wtedy , ze są 2 mozliwosci 1.usunąć 2.zachować usuniecie dla mnie nie wchodziło w gre, bo nie i koniec, wiec po prostu - urodzić, choc nie chciałam w tym czasie jeszcze mieć dziecka, wcale a wcale - ale że pierwsza opcja odpadała, więc ... i potem podejmuje się różne decyzje, ale one zmierzaja w jedym kierunku i są spójne po paru tygodniach i tak poroniłam, ale to juz. inna historia

Gość klaudia_klaudia
mam test, ale boje sie go zrobic..... trzymajcie kciuki, czytam instrukcje i biore sie za robienie go..... chyba takiego stresu jak teraz nie przezylam w zyciu.

Gość klaudia_klaudia
minely dwie munuty narazie jest jedna kreska

Gość klaudia_klaudia
jeszcze 3 minuty bo test jest wiarygodny po 5 min

Gość klaudia_klaudia
mijaja 5 minut jest jedna kreska czyli nie jestem w ciazy, dzieki Bogu nigdy takiego stesu nie przezylam , normalnie lzy leca mi policzkach

kiedys robilam taki tescik - przezycie jedyne w swoim rodzaju :-D mnie ten strach nauczyl madrosci na reszte zycia, czego i Tobie zycze :-)

Gość klaudia_klaudia
Miniminka- mysle ze mnie to tez nauczy rozumu, to co przezylam robiac ten test i patrzac na pojawiajaca sie kreske i modlac sie zeby druga sie nie pojawila , tego nie zapomne do konca zycia i nie dopuszcze juz do takiej sytaucji, jak tylko pojawi mi sie miesiaczka wracam do tabletek antyk, zrobilam 4 miesiaczna przerwe i wystarczy mi, wiecej nie chce przezywac tego stresu

Gość a ja ci powiem tak
ty to raczej juz nie wracaj do tych stosunkow przerywanych:-) przerywany czy nie zawsze to stosunek;-)

Gość klaudia_klaudia
jak tylko dostane miesiaczke wracam do tabletek , stosunki przerywane to nie jest dobre zabezpieczenie , chce miec pewnosc ze takiego stresu juz nie bede przezywac i wracam do tabletek