Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka za rok

PAM-Pomorska Akademia Medyczna w Szczecinie-szybkie pytanie

Polecane posty

Gość maturzystka za rok

hej mam pytanie jezeli kiedys chcialo sie dostac na PAM to trzeba bylo zdawac biol,che. i fiz. a teraz podobno jest tak na wielu uczeliach w Polasce ze trzba zdawac obowiazkowo biologie a chem.lub fizyka jest do wyboru albo trzeba zdawac tylko obowiazkowo chem i biologie, no i wlasnie nie wiem czy tak jest tez na PAM-ie?????? prosze o odp.ardzo wazne

Gość maturzystka za rok
e no prosze:)ja nie moge tego nigdzie znalezc

Gość maturzystka za rok
helllloooooo!!!!!!! ! ! ! !??? ! ! ! :D

Gość maturzystka za rok
szukalam......... i nie bulwersuj sie tak:)

Gość maturzystka za rok
o ja ale ty ciemna jestes nie rozumiesz pacanie ze mialo sie cos zmienic??? tylko nie wiem jak i gdzie ten link co mi przeslalasto juz dawno temu przeczytalam!!!! nie bulwersuj sie:)

Kochanie, najpierw się dostań na jakąkolwiek AM, a później cwaniakuj. Nie dorastasz mi do pięt, więc zamknij mordkę. Gdyby się zmieniło, to na oficjalnej stronie PAMu byłaby taka informacja.

Gość maturzystka za rok
widze ze masz problemy a powiedz mi zlotko kim jestes ze sie tak wywyzszasz???? bo w opisie masz:SZALONA KROWA :)

Gość maturzystka za rok
cos dlugo myslisz....

Gość maturzystka za rok
apoza tym ta masz informacje dotyczace roku 2007/2008 czyli tego co jest teraz a nie tego za rok czy za dwa lata....... szlona krowo

Gość aniaaaaaaaaaaa
myślę,że nie wszystkie akademie ustaliły jeszcze kryteria przyjęcia...wrzuciłam to w google i coś mi wyskoczyło o am w białymstoku-tam tylko dwa przedmioty chyba trzeba zdawac...ale to nie było w inf.o rekrutacji tylko w uchwale senatu am.inf.o rekrutacji będa sie dopiero ukazywały.z kolei śląska am ma już takie informacje-fizyka nadal obowiązuje...trzeba dokładnie poszukac.. radzę wpisac akademia medyczna rekrutacja 2008/2009 zmiany czy soą podobnego-moze coś znajdziesz,a za rok może jeszcze więcej am zrezygnuje z fizyki

Gość maturzystka za rok
dzieki:) tylko ja bede "rekrutowala" nieteraz w 2008 tylko w 2009:) ale pewnie niczego nie znajdw,wyslalam e-miala do dziekanatu i czeka na odp.:D