Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karssi

W 7 miesiącu boli w pochwie, ból przy chodzeniu.. mówiłam lekarzowi

Polecane posty

Gość karssi

ale mnie zbaał i powiedział że wszystko w porządku więc skąd te bóle??? czasami nie mogę kroku postawić :(

ja mialam waska macice i bole o ktorych piszesz :-( +bole w pachwinach i biodrach czasem byly nie dozniesienia no ale takie uroki ciazy -teraz corcia swoim usmiechem mi wszystko wynagradza :-)

Gość karssi
W środę idę na wizytę, pomęczę mojego lekarza bo te bóle się nasiliły. Siedzę w domu nie pracuję, normalnie funkcjonuje nie przemęczam się.. więc martwi mnie to :( Aneto w jakich miesiącach odczuwałaś te bóle? Czy miałaś takie dziwne uczucie w pochwie, pobolewanie, ciagnięcie...yyyy nie potrafie opisać tego uczucia. Dziś wysiadam z samochodu a tu ból, coś sie dzieje nie potrafię iść, przeszło troche ale sie wystaszyłam i zastanawiam.

ja mialam bole od 5 miesiaca. moja mala macica musiala sporo nadrobic :-) przy chodzeniu odczuwalam najwiekszy bol - jak mnie zlapalo to siadalam byle gdzie (nawet na krawezniku:-( ) do tego towarzyszylo mi uczucie ciezkosci tzn mialam wrazenie jakby mnie ciaglo w dol.

u mnie pojawiły sie na przełomie8/9 miesiąca- chodzić nie dawałam rady i też lekarz na to nic- kazał tylko nospe brać- potem mówił że dzidziuś może sie wcześniej urodzić urodziłam troszke po terminie- fakt że cesarką - ale z innych wskazań więc sie nie martw

Gość karssi
dzieki dziewczyny :*

ja tez mam takie bole, od jakiegos tygodnia moze dwoch a jestem w 6 miesiacu, nie umeim chodzic, a jak leze to starszny bol mi sprawia obrocenie sie na drugi bok, to jest takie rwanie, jak niekiedy zab boli, tez mam wrazenie ze mnei ciagnie w dol, pytalam lekarza ale nic mi nie odpowiedzial poza tym ze szyjka jest ok i macica tez wiec coz pozostaje ajk nie pzreczekac..

Gość puszka maruszka
a juz myslalam , ze tylko ja mam te cholerne bole...tez bylam u lekarza..zbyl mnie mowiac..ze tak jest i nic na to nie mozna poradzic....poruszac sie nie moge..a w dodatku pod prawym zebrem tez mnie czasem boli, chyba baby tak sie uklada.....i jestem w 6 miesiacu...