Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barri

Jak często ruszają sie Wasze maluszki w 7 miesiącu?? Moje chyba dziwnie czesto

Polecane posty

Gość barri

Dosłownie prawie con stop czuję ruchy, wiem, że to dobrze bo gdybym nie czuła to dopiero by było ale czy nie za często?? Mam nadzieje, że mała zdrowa jest!

Gość biba
będziesz miała ożywione dziecko.będąc w ciąży też wiedziałam,że tak będzie i się nie pomyliłam.Patryk ma teraz 3,5 roku i mówię ci jest z nim co robić od samego początku.powodzenia

Gość moja dzidzia
moja dzidzia tez jest bardzo ruchliwa :) czasami az sie dziwie ze ma tyle sily no to hasanie tam w srodku :) myslalam o tym tez czy to nie za duzo ale moze faktycznie bedzie pelan energii jak pisala poprzedniczka.nie martw sie :)

Tak to prawda .Ja tez jestem teraz w 7 miesiącu ale mój maluszek nie rusza się za często...za to ma już swoje godziny kidy prawie zawsze jest ruchliwy i tak może też juz zostać po urodzeniu.....wiem z tąd ze to moja trzecia ciąża....więc mam już troszkę praktyki....

w 7mies. maluszki sie tak ruszaja bo maja jeszcze duzo miejsca na harce, moja tez tak fikala; potem, szczegolnie w 9 mc troche sie uspokajaja bo jast im troche trudniej

Gość barri
Ozywione dziecko? Ojjjj to moje pierwsze maleństwo tak bardzo chciałam zeby bylo spokojne. Czy to, że jet takie ożywione zależy także ode mnie?? Może nie powinnam pić kawy?? pijam codziennie przy śniadaniu słabą rozpuszczalną z 1 łyżeczki.