Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

czy powinnam byc zla na

Polecane posty

Gość ika..

faceta ktory wczesnie chodzi spac? On potrzebuje minimum 8 godzin snu i teraz po zmianie czasu on o 23 pada na twarz. Ziewa mi caly czas , a ja pogadac z nim nie moge i w konsekwencji malo rozmawiamy

:P mój facet chodzi spać o dziewiątej:P ja o jedenastej najpóźniej:) dla mnie 11 to już pora w sam raz na spanko:)

Gość rwgwgwreg
odwróć sytuację i punkty widzenia, i zadaj sobie pytanie czy on powinien być zły na ciebie że później chodzisz spać jak i ... czy chciałabyś żeby ciebie - osobę dorosłą, w jej własnym domu - ktoś rozliczał z tego czy wolno ci być śpiącą, czy wolno iść spać czy jeszcze nie...

Gość garkotłuk
a wolisz, żeby siedział do 1 w nocy, bełkotał, bo oczy mu same sie zamykają i nie może zebrac mysli, a na drugi dzień chodził jak mucha w smole, niedospany ? jak musi spac 8 godzin, to musi, sen to najlepsze co istnieje na swiecie, nejlepsze lekarstwo, najlepszy srodek na przedłuzenie młodosci po prostu chodx z nim wcześniej spac i wczesniej wstawaj albo zajmij sie czyms sama

Gość no ale przecież...
oczywiscie że nie powinnaś :)

Gość ika..
uscisle moze poki conie miesszkamy razem a kontakttujemy sie za pomoca komunikatora nie widze go caly dzien i jeszcze dlugo nie pogadam bo on nie daje rady .czy facet nie powienien byc bardziej wytrzymaly?

Gość ehhh a..
a Ty autorko chyba nie wiesz co tzn. kompromis ;) postaw się na jego miejscu ... ehh ja jestem w podobnym związku ale wszystko da sie rozwiązać ... troche wyrozumiałości kobieto :P

Gość pytasz na złym forum
rany kobieto, to on ma byc zmęczony i niedospany bo MUSI obowiązkowo z Tobą rozmawiac ..... brak słów

Gość pytasz na złym forum
gdy zamieszkacie razem i on będzie musiał wstawac o 6 a ty o 7 rano to zobaczymy czy dla niego gotowa będziesz wstac godzinę wcześniej by uszykowac mu specjalnie śniadanie

Gość ika..
eh widze, ze przesadzilam faktycznie po przemysleniu zdaje sie, ze macie racje, wstyd mi ale pewnie tez chcialam wyrazic swoj zal, ze mam slabego fizycznie chlopa

Gość A czy on powinien
być zły na ciebie, że tak późno chodzisz spać ? PS A u ciebie z głową wszystko ok

Gość lopra
ike zgadzam sie z toba 23 to paranoja

Gość ehhh a..
ja chodze późno spać (czasem po 24.00 ) bo moge sobie pospać ... gorzej ma mój chłopak, który jest na nogach już od 4.00 rano :/ ... ale mimo wszystko jakoś sobie radzimy :) ps. współczuję Twojemu facetowi :o

Gość ika..
ehhh a --> no ja tez mu wspolczuje ale sobie tez , on pozniej ode mnie wstaje a chodzi wczesniej spac wiec?

Moj maz tez lubi chodzic spac wczesniej, to dobra metoda by zalapac sie na fajne przytulanko.

Gość ehhh a..
agnesinkka -> tylko, że autorka nie mieszka ze swoim facetem ;)

Gość ehhh a..
więc... zaakceptuj Go takim jakim jest :), a jak nie to poszukaj innego, który zadowoli Cię w 100% ale pamiętaj "nie ma idełów"

nie doczytalam tego ze nie mieszkaja razem. Jesli on lubi chodzic spac uszanuj to, spotykajcie sie wiecej w ciagu dnia weekendy.

Gość Robi 72
Nie rozumiem dlaczego on ma się dostosowac do jej rozkladu dnia ... nie przesadzajmy