Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxDiankaXxx

Co sądzicie o tych piersiach?? prosze o opinie

Polecane posty

Gość likos
piękne i bardzo "apetyczne" tylko pozazdrościć partnerowi, że może mieć z nimi bliższe kontakty

Gość olin
Jestem babka ale twoje piersi cą takie cudne,że nawet na mnie wywarły wrażenie,a co dopiero na facecie.Gratulacje,dbaj o nie by jak najdłużej były takie jędrne.

Gość smutna twarz
sliczne piersi.marze o takich.jestem kobieta.

Gość uhhhhhh cudne
Daj jeszcze jakies zdjecie, naprawde fajniutkie :)

Gość male cycki nie masz sie
czym chwalic

Gość male nara
są zajebiste też takie bym chciala...jakby mnie bylo stac na operacje to wlasnie takie bym sobie zrobila, ja mam naprawde ogromne 80F i ciezko mi sie z tym zyje

Gość Łaaaaadne
Bardzo ładne piersi, duże ale nie za wielkie. Hmmm, miałam podobne ale 2 lata karmiłam piersią i nie dosć ,że zmalały , to i kształat im sie zmienił. :( Może nie warto az tak poświęcać się dziecku, pomyśl o tym na przyszłość.

Gość anrzelikaaaa
BYSTRY JULEK swoją knażką pewnie możesz co najwyżej komara zabić więc w.y.p.i.e.r.d.ala.j w podskokach dziewczyna ma ładne, nawet bardzo ładne piersi od siebie mogę powiedzieć, że stanik jest fatalny po pierwsze za duży pod biustem po drugie za małe miseczki to najczęściej popełniany błąd przy doborze staników, stanik musi mocno opinać pod biustem, ale cycuszek powinien komfortowo siedzieć w miseczce a nie być zduszony odradzam kupowanie staników po bazarach i tanich sklepach ładne piersi są godne dobrej oprawy a tak a propos - to knażka przedstawiona na jednej z fotek też niczego sobie :-)

Gość przeciez i wsadzla bez stanika
nie?

Gość popierdułka
Ładne piersi, sama chciałabym mieć takie, ale po karmieniu niestety już nic nie da sie z nimi zrobić...

Mi się zawsze wydawało, że cycki muszą być idealnie okrągłe i mieć sutki na środku, albo przynajmniej wyżej niż niżej, bo inaczej są obwisłe. Stąd już się czuję jak emerytka i spodziewam się czasami, że jak zakładam spodnie, to mogę sobie przyciąć cyce suwakiem:classic_cool: