Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukiereczek*

ciaza????

Polecane posty

Gość Cukiereczek*

Mam takie pytanie czy to mozliwe zebym byla w ciazy majac okres...?? Balam sie ze bede w ciazy ale dostalam okes 5 dni za szybko... a moj okres trwal 3 dni 1 dzien byl mocny a 2 to strasznie slabe a dzis sie kochalam bez zabezpieczenia;/ istnieje mozliwosc zapodnienia?Ale bez wytrysku

Gość brak słów

Gość Mexa26
mi tez brak tych slow ... :D

Gość brak słów
bała się ,że jest w ciąż i dlatego dziś znów kochała się bez zabiezpieczenia.Gratuluję hehehe

Nie rozumiem ale Ty chcesz być w tej ciąży czy nie!!! To po co się kochałaś!??? A teraz masz wpliwości powiem Ci że 50% na 50% źe jesteś....to Ci mogę powiedzieć !!!

Gość Cukiereczek*
balam sie ze bede w ciazy no ale dostalam okres:) poza ty bylo zabezpieczenie dzisiaj

Nie zadawaj takich głupich pytań przeczytaj siebie coTy wygadywalas!!!! A pozatym możesz miec miesiączkę i być w ciąży!!!

Gość Cukiereczek*
Wlasnie dlatego sie pytam czy jest taka mozliwosc zebym byla w ciazy majac okres-brotki i slaby:) Losie przeciez mam prawo pytac jak mam obawy;/ bo nie wiem co myslec...

Gość Cukiereczek*
i zrobie:)

Gość ciąża a okres
hallo poczytajcie sobie dobrze że nawet jak sie ma okres możesz być w ciąży. Niektóre kobiety po zapłodnieniu moga mieć nawet 3 plamienia przypominające okres

najpierw dowiedz sie wszystkiego o ciazy pozniej wez sie za sex a pozniej za inteligentne pytania---bo te swiadczy o twojej niedojzałosci--o seksie wszystko ale o ciazy nic smiechu warte