Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozmarzyłam się

Reno ...

Polecane posty

Gość Dajcie se spokój z tym R
Bardzo fajnie pisze. bardzo stara się dobierać słowa. Podoba mi się, mam dość bełkotu, tchórzliwego plucia. Cieszę się, że ktoś wreszcie spróbuje wyrazić to inaczej.Mimo że jestem facetem to cie podziwiam,stworzyłeś niesamowity klimat, zazdroszczę pasji,bije od ciebie takie pozytywne ciepło, że aż milo!

Gość UP ................

Gość reno to stary
dziad z pomarszczona kuśką i torbą. sam sie przyznal ! pisze to kobieta

Gość TO DLACZEGO
MU ZAZDROSCISZ

Gość głupia ..krowa
przecież to stary zgrzybiały dziadek czym wy się jaracie:o jara go gadanie z małolatami fuuu 1965 :o

Gość głupia ..krowa
42 wasi tatusoiowie maja tyle albo i mniej:D

Gość TO DLACZEGO

Gość jjoii
musztarda co masz?????

Gość jjoii
:D

Gość la vie est belle
MA jest ok, znaczy moj. moze byc tez MON i to samo znaczy:)

Gość tylko keczup
dokładnie:P

No chyba nie dokładanie tak. :) MA znaczy moja. La vie est belle. Ma vie, ta vie etc. prawda? mon pere, ton pere etc. dostrzegasz różnicę? :)

Znowu na tapecie jestem.. Ech.. brak mi słów. Mój wiek Wam przeszkadza? 42 lata.. i co z tego? Na złom? Seks to tylko na małolata.. a co wiecie o tym? Jak go odczuwacie, może dajcie mi przekład jak doskonały jesteście? Pisze o tym, tak, i co z tego? To ważna część życia, to dar. Ale ten dar trzeba umieć Jego rozwijać, udoskonalić się, otwierać oczy na swoje, cudze bodźców. Wg tego co czytałem tutaj, masa chłopców, dziewczyn traktują to jako sport, jako rzecz małostkową, szukają i analnym, grupowym, i tego i tam tego nawet nie znając jego głębi. Spróbowałem, z moimi tekstami otwierać Wam oczy, pokazać z innej perspektywę. Nie udało mi się ? Trudno, sami poszukajcie, dojrzejcie do tego. Śmiech z Wasze wypowiedzi na mój temat. Aniu, scribo ergo sum jest ciąż aktualny. Piszę o różny inne rzecze, o moim życiu, o czas, doświadczenia, pomaga mi. Pomaga walczyć strach, bo znowu moje wyniki są nieciekawe, PET pozytywny. Remisji? Cholera wie, oswoiłem śmierć, ból, jedyny czego nie zdołałem przezwyciężyć to strać i litość w oczu najbliżsi. Tak macie racie, stary jestem, ciążą doświadczenie, Życie który prowadziłem ale tego nie żałuję. Alea iacta.. Miss Rozmarzyłam się.. uwielbiasz moją polszczyzną?!? Moja? Marną! Tyle lat mieszkam w Polsce i nie zdołałem opanować ten język, nie ma naprawdę czego się zachwycać. Nie, bardziej mi wstyd. Sir Dajcie se spokój z tym R czego mi zasdroszczysz? Masz tych samy argumenty, popracuj nad sobą i dojdziesz do czegoś. Jenifer, je Ne suis pas ravissante, to jest zarezerwowany dla dziewczynki, a patrząc między moimi nogami, oświecam że facetem jestem. Tego jestem pewien mimo ze niektóry mają wątpliwości, ciota, nie jest z moim guście. Nawet ich nie trawię. 2 kobiety razem to mnie pociąga, ale dwóch facetów, odpycha! Mimo tego dziękuję za słowach uznania, Jenifer. Acta est fabula... tak wkurzyłem się. Musztarda, dostrzegam róznicę.

Gość la vie est belle
generalnie masz rację, mon do panów, ma do pań, ale l'exception confirme la regle- ma cherie -jest tolerowanym i często używanym "błędem językowym" , slangiem młodzieżowym:)

Gość la vie est belle
i jeszcze jedno zawsze za to będzie mon amour:)

Gość jestes zdrowo
spi.e.r.dalaj pedofilu. z ta francja to niezla sciema, pewnie niezle sie meczysz skupiajac sie na przekręcaniu wyrazow. :o

Gość la vie est belle
Le silence vaut une réponse

Le silence vaut son poids d or... C est vrai que la vie est belle surtout quand elle file entre les doigts!

Gość Noooo...
Nie!Czytałam twoją opowieść i jestem pod wrażeniem. Mam nadzieję, że na tym nie koniec