Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie

gdzie się podziali dobrzy faceci.........

Polecane posty

Gość lubię placki
ja nie jestem ideałem:(:O

Gość hgdddss
milości sie nie szuka. sama przychodzi. już raz sie bardzo zawiodlam ale mam nadzieję, ze to byl ostatni raz :) placek co ty taki zakompleksiony?

Gość hgdddss
ojej najwyżej będę sama, zaden problem :D zresztą ostatnio widzę coraz wiecej pozytywow bycia samotną :)

Gość polecamm
radze zachowac ostroznosc z ta dobrocia panowie... kobiety nie lubia tzw. "cieplych kluch" chyba nie musze tego tlumaczyc... facet musi miec swoje zdanie! Nie zeby kwestionowal we wszystkich sprawach swoja dziewczyne, ale nie moze tez we wszystkim ulegac. i co sie tak do tego wygladu przyczepiliscie? Ja mialam jeden wymog odnosnie zalet zewnetrznych - musi byc choc troche wyzszy ode mnie. I jest;) i co z tego ze zawsze mi sie brazowoocy, szczupli bruneci podobali? Jestem z niebieskookim, dobrze zbudowanym blondynem i nie zamienilabym go na zadnego innego :P Wyglad to tylko dodatek panowie! "Dobrze widzi sie tylko sercem. Najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu"

Gość lubię placki
nie jestem zakompleksiony ale jestem realista i wiem że liczy się wygląd ja w sumie niewiem jak wyglądam może jestem przystojny a może brzydal niewiem acha co do kobiet to lubię wysokie zgrabne,i aby miała ładną twarz :) a reszta mnie nie obchodzi a co do charakteru to już ktoś tu napisał więc niebędę się powtarzał;) i co pasujesz do mojego opisu?

Gość hgdddss
wcale sie nie pocieszam. po prostu zycie nauczylo mnie juz, ze szczescia trzeba szukac w sobie a nie w kims innym. nie mam faceta ale jestem szczesliwa. dzieki temu, ze skonczyl sie moj zwiazek z bylym chlopakiem wiele zrozumialam. nikomu nie mozna ufac i trzeba trzymac faceta na dystans. no i co najwazniejsze: cieszyć sie z bycia samej ze sobą :)

poczekaj ,trafisz na \"swojego\" od razu zapomnisz o ostroznosci ,bez zaufania nigdy nie bedzie dobrze . Tez sie zarzekalem ze juz nigdy wiecej ,ze tylko sobie nalezy ufac ,ze samemu jest lepiej . To nie jest prwda , ze bycie samotnym jest super

Gość hgdddss
wierz mi dostalam takiego kopa w tylek, tak bardzo sie na kims zawiodlam, ze juz na pewno nigdy wiecej nie zapomne o ostrożności.

Gość hgdddss
bycie samotnym nie ejst takie zle, tylko trzeba miec jakies swoje pasje... tak mysle :) ja mam :p dobra spadam juz, pa 🖐️

Gość polecamm
chyba chodzi o to, ze bycie samotnym ma takze swoje dobre strony;) Ja bylam przez ponad 20 lat strasznie nieszczesliwa z powodu swojej samotnosci... a teraz, gdy juz kocham i jestem kochana mysle sobie, ze wcale tak tragicznie nie bylo;) chociaz nie ma to jak kochac z wzajemnoascia jednak;)

Gość 9875
wyginęli zarżnięci przez złe kobiety...