Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wartosci

Dlaczego rodzina nęka mnie pytaniem o dziewczyne ?

Polecane posty

Gość bez wartosci

już mi się nie dobrze robi jak pomyśle, że za 2 msc święta i coroczne pytania... Do jasnej trzasnej wiem, że nie mam i nie musicie mi tego uświadamiać !Mam 23 lata brak dziewczyny bo brak urody, przez to jestem nieśmiały już...kiedyś byłem śmiały i zapraszałem na randki itd ale nigdy nie było chętnych...Pozostaje mi skupić się na pracy i unikaniu rodziny...........

Gość bo.masz.w.rodzinie.pustaków

skąd ja to znam :O a oni jeszcze nie chcą przyjąć do wiadomości, że jestem brzydki i głupi więc aż takich desperatek na tym świecie nie ma... ja rozumiem że rodzina i w ogóle ale mogli by chociaż trochę realnie spojrzeć a nie przez swoje emocjonalnie zaburzone pokrewieństwem spojrzenie :O na a dodatkowo nieśmiały i małomówny... ale tego to im nie powiem :/

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaaa
nooo....a ja jestem chyba jedynym singlem w rodzinie mam 19 lat nie mam chlopaka zawsze meczyli mnie i mojego brata teraz beda tylko mnie, bo brat ma dziewczyne (ale z tego sie bardzo ciesze i zycze im jak najlepiej ;) ) rok temu wyjechalam i glupich pytan nie bylo, w tym roku bede musiala tego sluchac ;)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaaa
o przepraszam moja ciocia ma ponad 50 lat, jest stara panna ale jej pytaniami meczyc nie bede :P ale ona pewnie sie zapyta czy mam kawalera :o :D

to nie jest tak.po prostu pewnie brak usmiechu na twarzy.wiesz ze brzydal pewny siebie bystry w gadce i dobry psycholog umie uwiesc kobiete:D znam takich paru.mnie zaden chlopak nie chce :)

To widze nie tylko ja mam ten problem.. To beda moje pierwsze swieta gdzie bede celem ataków nr 1 i ostatni- starsza siostra odpadła w bojach i znalazla sobie narzeczonego (narzeczony online:D)

@ zuzanna valadon a jeżeli ktoś nie ma takiego szczęścia i nie dość że jest brzydki to dotego niski, nieśmiały, małomówny, mający nudne życie i praktycznie zero życia towarzyskiego :O to że jest paru fajnych to nie znaczy że ci beznadziejni (ja) mają szanse na cokolwiek

Gość
Głupcze. Po trzykroć głupcze. Po prostu powiedz, że ten temat ci nie miły, a gdy ktoś bedzie próbował, rzuć mu mrożące krew w żyłach spojrzenie. Czasu na trening przed lustrem masz, aż nadto :P Uwagi w stylu: \"To, czy, i kogo, na chuja nadziewam to moja prywatna sprawa\" są dodatkowo punktowane.

Gość strabismusek
no mnie tez nekaja moze nie tyle pytaniami bo pytac juz przestali ale te zyczenia w stylu zebys kogos sobie poszukala . tez nie umieja spojrzec na to troche realnie przeziez mam zeza i to nie takie proste poznac faceta w mojej sytacji

heh, a mnie trapi inny problem: pytania o to, gdzie bede spedzac sylwestra. no coz, spedzalabym go pewnie w domu, gdyby nie to przyjebywanie sie. moge go spedzac ewentualnie w wynajmowanym pokoju, tam, gdzie studiuje, oczywiscie sama.

Gość marzeneczkal
Apostole nienawiści popieram Cie w całości Twojej wypowiedzi

Gość bo stary jestes
a dziewczyn łądnych coraz mniej,te łądniejsze zajęte i co zrobisz?

Gość fdjytj
heheh ale się uśmiałam:D:D:D:D

Gość no cóż...
wiecie co...marudzicie. Ważne jest aby zorganizować sobie towarzystwo :) a nie dziewczynę czy chłopaka :) Aby mieć z kim iść do kina, spotkać się, pogadać... ładny/a brzydki/a ważne jest mądry/a. Jak przyjdzie czas to "się znajdzie" :)

Gość no cóż...
Dlaczego rodzina nęka mnie pytaniem o dziewczyne ? pytanie: Dlaczego... zadaj tym którzy Cię o to pytają.

Gość a_dusia
dlaczego nęka? - tego nie wiem :)

Gość alalalaon
hej, ja za to mam inny problem niz wy... mam 23 lata i od 16 miesięcy chłopaka ale widza o nim tylko rodzice, bo rodzina nie ma nic wiedziec, bo jak stwierzdziła moja mama " to moze nie być nie pewnego" :( az mi szczena opadła :( wiec widzicie, inni maja chłopaków, a tez maja problemy z rodziną.. pozdrawiam