Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejka4793

W poniedziałek robie TATUAŻ!!

Polecane posty

A waszym zdaniem jaki tatuaz jest ładny chodzi mi o wzór? Ja wlasnie myslałam o motylu ale nie jakims tandetnym tylko ładnym no i wezcie pd uwage to ze to naprawde bedzie bardzo maly tatuaz a chce motyla ze wzgledu na to ze mój chłopak tez ma

Gość kath
nadziejka4793 Najpierw p[iszesz, ze spisz z partnerem nago bez skrepowania a potem, ze rodzice nie wyrazaja zgody na kolczyk? To ile Ty masz wlasciwie lat?

Latek mam 18 i rodziców bardzo wyrozumiałych pozwalaja mi praktycznie na wszystko tak jak np. na tatuaz, mam juz kolczyka w nosie, ale jesli chodzi o kolczyk w języku to ich to po prostu obrzudza, stare pokolenie i tyle, a jesli chodzi o mnie to i tak wiem ze kwestia czasu a i tak w jezyku tez kolczyk bedzie :)

Nie lubie tatuaży ,nie podobają mi sie ,ale rozumiem ,że to Cie nie interesuje bo oczekujesz rady.Mogę napisać tylko ,żeby ś nie robiła na brzuchu ani ponizej brzucha tez.Znam jedną dziewczynę,która miala tatuaz na brzuchu i w trakcie ciazy zrobily jej sie rozstepy,potem miała nieudana cesarke.Nieszczęsliwie zostawili jej tampon czy jakis wacik wewnątrz i miala jeszcze jedno ciecie pionowe po brzuchu.Efekt naprawde opłakany-rozciągnieta skóra ,z rozstępami ,z blizną i resztkami tatuażu.Okropność!!!!!!!!

Gość podpowiedź nr 1
tatuaż na śluzówce wargi sromowej!!!! Notabene, będziesz oryginalna, bo tego jeszcze w świecie nikt nie ma!!! No i kolczyk w łechtaczce; coś tak kretyńskiego zdarza się u starych panien, które tylko tym zdolne są zaimponować, bo we łbie sama sieczka. A orgazm i dziecko, takie dziwolągi, widzą tak jak świnia niebo. Sorki, ale to prawda, gdyż znam to z autopsji.

Gość podpowiedź nr 100
tatuaż na śluzówce wargi sromowej!!!! Notabene, będziesz oryginalna, bo tego jeszcze w świecie nikt nie ma!!! No i kolczyk w łechtaczce; coś tak kretyńskiego zdarza się u starych panien, które tylko tym zdolne są zaimponować, bo we łbie sama sieczka. A orgazm i dziecko, takie dziwolągi, widzą tak jak świnia niebo. Sorki, ale to prawda, gdyż znam to z autopsji.

Gość podpowiedź nr 100
tatuaż na śluzówce wargi sromowej!!!! Notabene, będziesz oryginalna, bo tego jeszcze w świecie nikt nie ma!!! No i kolczyk w łechtaczce; coś tak kretyńskiego zdarza się u starych panien, które tylko tym zdolne są zaimponować, bo we łbie sama sieczka. A orgazm i dziecko, takie dziwolągi, widzą tak jak świnia niebo. Zresztą po cholerę orgazm dla takiej bezczuciowej kupy mięsa. Sorki, ale to prawda, gdyż znam to z autopsji.

Gość podpowiedź nr 777
tatuaż na śluzówce wargi sromowej!!!! Notabene, będziesz oryginalna, bo tego jeszcze w świecie nikt nie ma!!! No i kolczyk w łechtaczce; coś tak kretyńskiego zdarza się u starych panien, które tylko tym zdolne są zaimponować, bo we łbie sama sieczka. A orgazm i dziecko, takie dziwolągi, widzą tak jak świnia niebo. Zresztą po cholerę orgazm dla takiej bezczuciowej kupy mięsa. Sorki, ale to prawda, gdyż znam to z autopsji.

Gość kath
a czy Ty chodzisz do jakiejś szkoły, choćby do zawodówki na kucharkę, nie obrażając zawodu i normalnych kobiet?

radze poczekac, niedlugo wprowadza na rynek rodzaj farby, ktory mozna rozpuscic i sie wchlania bez sladu, wiec jak ci sie znudzi to go usuwac bez problemu:)

Widze ze sie dobrze bawicie, to zycze dalszej zabawy. A tak naprawde to Wy jestescie gówniarami, które nie potrafia powaznie porozmawiac na dany temat, przyczytajcie sobie wasze wypowiedzi!! Jestem normalna dziewczyna, tak ucze sie i to w bardzo dobrej szkole z bardzo dobrymi wynikami w nauce!! Mam chłopaka który bardzo mnie Kocha, w stosunki z przyszłymi Tesciami sa po prostu swiete, zyje w pełnej rodzinie, której stan majątkowy wykracza poza norme i nie jedna osoba pozazdrosciłabym mi tego jak zyje, z reszta wiem ze zazdrosza bo juz mi to pare osob powiedziałoooo!! I co łyso Wam? Odrazu przekreslacie człowieka bo chce zrobic sobie malutki tatuaz którego praktycznie nie bedzie widac? Ludzie najpierw zastanówcie sie nad soba bo to jest ŻAłOSNEEEE!!

Gość zgadzam sie z miniminka
dodam jeszcze ,ze tatuaz jest obciachowy i kobiety z klasa go nie robią.Pytasz, to piszę,

Gość Sonnie
witam:) Oj nie przejmuj sie tym, co piszą inni... Może to zwyłka zazdrość, bo chcieliby jakiś tatuaż a nie mogą..? Bo rodzice, bo brak kasy, bo sie boja... Ja sama mam 2 tatuaże. Jeden na prawej łopatce,a drugi na krzyżu. I nigdy w niczym mi one nie przeszkodziły. Już z tatuażami skończyłam studia, jestem mgr biotechnologii stosowanej i pracuję w dużej firmie farmaceutycznej i mam wspaniałego narzeczonego. Który jest dyrektorem sieci sklepów rtv. Jestesmy normalnymi ludźmi. A nasze tatuaże uważam w jaikś sposób Nas wyrazają. Jedno jest bardzo ważne- musisz być w 100% pewna, że chcesz tatuaż...Bo zostaje on z Tobą już do końca:) Zabieg nie jest może przyjemny, mnie bardzo bolalo robienie tego na krzyżu, ale przeżyłam i Ty tez przezyjesz:) Potem nie powinno sie przez ok 2 tygodnie pić alkoholu, bo tatuaż może się rozmyc i nie wolno go moczyć do wygojenia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twooja dziarkę:)

Gość Sonnie
Zapomniałam dodać, że mój narzeczony ma dość duży tatuaż na ramieniu i nie przeszkadza mu to w "dyrektorowaniu" :) Bo go nie widać. I o to chodzi. Bo tatuaż nie ma byc dla ludzi, tylko dla Ciebie:) Pozdrawiam:)

Gość z tego co widze
to ty chcesz wsyzstko co ma twoj facet-kolczyk w jezyku,wzor motylka:O na pewno to TY tego chcesz? osobiscie nie lubie ,ale na zgrabnej dziewczynie czasami wyglada fajnie.

Nie nie akurat kolczyk nie ma tu nic do rzeczy ze moj chlopak ma, to mi sie zawsze podobało i sadze ze kiedys sobie zrobie, mozliwe ze w pepku tez! A jesli chodzi o wzór motyla takie jak on ma to juz mam powody by zrobic równiez, ale jeszcze nie jestem pewna w 100% dlatego chciałambym wasze propozycja, chciałabym zobaczyc co podoba sie innym

Gość Sonnie
Witam:) Jesli chodzi o wzór, to na łopatce mam anioła, a na krzyżu tribal. I obydwa wzory projektowano specjalnie dla mnie, powiedziałam mniej więcej o co mi chodzi, jak chce żeby tatuaze wyglądały no i potem, gdy juz wzory były gotowe, robilismy lekkie modyfikacje pode mnie:) I jestem szczęśliwa posiadaczka 2 slicznych, moich tatuaży:) Pozdrawiam:)