Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janna84

Nieregularność?

Polecane posty

Gość janna84

od kilku miesiecy biore tabletki Cilest zawsze dostaje okres w piątek dzis jest piatek wieczor i okresu jeszcze nie ma dodam ze ZAWSZE zabezpieczalam sie tabletki+prezerwatywa ktora nigdy nie pekla ostatni raz wspolzylam we wrzesniu potem na poczatku pazdziernika dostalam okres normalny, czterodniowy jak zawsze i przyszedl regularnie czyli w oczekiwany piatek od wrzesnia nie wspolzylam ani razu i nie sadze zebym byla w ciazy bardziej mnie martwi to ze moge miec jakies problemy mam nadżerke i ostatnio wzielam kilka tabletek Gynalginu zamiast 10 zużylam tylko 4 bo już im mialam dosc nienawidze ich wpychac, zawsze mam wrazenie ze cos sobie w srodku uszkadzam.. czy myslicie ze te tabletki dopochwowe mialy tu jakis wplyw?ze zamiast 10 wzielam tylko 4 i przerwalam kuracje?

nie ma sie co martwic, nawet przy pigułkach sie krwawienie przesuwa... mi sie przesunęło o dzien w przód a potem o dwa dni wstecz.... bywa

Gość janna84
Bardzo dziekuje za odpowiedz, czyli nie musi być jak w zegarku

nie musi. mimo tego ze zwykle dziewczyny dostają krwawienie dokładnie w tym samym dniu to nie jest to ścisła reguła.