Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *perfekcyjnie musi być*

2.XI.2007 - koniec z lenistwem! zaczynam dbać o siebie!

Polecane posty

Gość *perfekcyjnie musi być*

Ostatnio tak strasznie sie rozleniwiłam 😭 jeżeli chodzi o balsamowanie , odżywki do włosów , zdrowe odżywianie , od roku u fryzjera nawet nie byłam , nie dbam paznokcie , a kosmetyki , lakiery itp stoją bezczynnie na półce w łazience , nie muszę wspominać , że w tej chwili czuję sie fatalnie :( jestem ociężała! , "zanieczyszczona" no po prostu masakra ... jedyne co robie dla swojego ciała to prysznic 1-2x dziennie i depilacja :O od czasu do czas . OD DZISIAJ KONIEC LENISTWA!!! biorę się za siebie! czy ktoś mi potowarzyszy :)? Oto mój plan - chudnąć w sumie specjalnie nie muszę bo moja waga mieści się w normie ale :P 5kg na minusie mogłoby wywołać uśmiech na mojej twarzy :D 2x dziennie prysznic rano i wieczorem , peeling kawowy + balsam + szorstka gąbka + żel antycell. i na zmianę zimny i ciepły strumień wody podczas prysznicu ujędrniający masaż biustu :D każdego dnia używam kremu glicerynowego do rąk i kilka razy w tygodniu będę moczyła paznokcie w oliwce i soku z cytryny za każdym myciem głowy nakładam odżywkę do włosów ! mam b.dlugie wlosy , udam sie niedługo do fryzjera zeby podciąć koncówki ;) depilacja!!! regularna , plaseterki veeta :P ew zwykła maszynka dbam o stopy! co 2 dzień peeling + "pumeksowanie" i balsam postaram się dziennnie 2l wody pić , hebatki czerwona , zielona , mietowa , ogranicze do minimum picie kawy! ogranicze słodycze i tłuste potrawy i przeprowadzę kilku-dniowa diete oczyszczającą czyli , woda , sok z cytryny , owsianka , warzywa , owoce . każdego dnia zmywam makijaż , DOKłADNIE! bo zdarza mi sie czasami :O nie do końca zmyć tusz z rzęś :O + masaż twarzy i krem nawilżający ograniczę używanie kosmetyków kolorowych typu podkłady itd czuję , ze moja skóra nie może oddychać:(

Gość depresyjka
Też bym chciała mieć taką werwę i chęci na tyle różnych zadań.Ale niestety moja kumpelka -depresyjka nie pozwala mi na żadne czynności. Powodzenia

Gość depresyjka
Dzięki,powodzenia.

pomysł jest calkiem dobry tylko trzeba zebrać się do jego zrealizowania ciągle sobie coś obiecuję ina tym się kończy brak mi po prostu jakiegoś porządnego kopniaka

Gość Dziwne ...
dziwne jestescie dziewczyny...bez urazy....ja myslalam ze takie czynnosci(pielęgnacja urody..) sa wpojone i nie trzeba tego planowac albo sie zmuszac.... zaskoczylyscie mnie... ale zycze powodzenia bo pieknych kobiet nigdy nie za malo...