Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saksofonistka

facet mnie rzucił w przedzien urodzin...

Polecane posty

Miał ten takt, żeby zrobić to dwa dni przed moimi urodzinami, ale zapytał też czy ma mi prezenty wyslac pocztą :/ fajnie prawda?

Mój mnie rzucił tydzień przed urodzinami. Pewnie nie miał na prezent :p Ale to było 2,5 roku temu :)

bylismy razem 3 miesiace, a rzucil mnie dlatego ze nie mogl juz wytrzymac moich \"fochow\" ale tak naprawde poszlo o to ze nie chcialam nocowac u niego ze srody na czwartek, i on sobie wymyslil ze to dlatego, ze mam innego czy cos w tym stylu, a to nieprawda no ale on mi nie wierzy.

bylismy razem 3 miesiace, a rzucil mnie dlatego ze nie mogl juz wytrzymac moich \"fochow\" ale tak naprawde poszlo o to ze nie chcialam nocowac u niego ze srody na czwartek, i on sobie wymyslil ze to dlatego, ze mam innego czy cos w tym stylu, a to nieprawda no ale on mi nie wierzy.

trudno przyznac ale faceci tacy sa:O 🌼 prosze na pocieszenie:) wymyslaja sobie jakies glupie powdy... a co najgorsza czasami ich wogole nie podawaja tylko odchodza bez glupiego dowidzenia:(

tak no wlasciwie powinnam byc mu wdzieczna ze: a) rzucil mnie przed urodzinami a nie w dzien urodzin b) ze powiedzial mi o tym ze mnie rzuca kurde no dochodze do wniosku ze faceci potrafią byc szlachetni nono ;D

Gość olej durnia
pomysl sobie ze zaczynasz nowy rok zycia bez chwastow, bez palanta przy boku. no i masz sznase na nowa milosc! bedzie dobrze, zro dla siebie cos milego w ten dzien i nie mysl o nim! i wszystkiego najlepszego:)

dzieki no chce go olac,ale musze jeszcze odebrac moje rzeczy od niego dzisiaj i to mi przyćmiewa ten dzien niestety, ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez awantur :(